23/03/2020

Συνεργασία Amazon και PAOK TV

Τα πλάνα για τη νέα σεζόν

«Μένουμε σπίτι», τα πρωταθλήματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο έχουν σταματήσει, ωστόσο όλοι οι σύλλογοι συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους κανονικά, ενόψει και της νέας σεζόν. Και στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με την συνδρομητική πλατφόρμα του PAOK TV,  η οποία είχε απόλυτη επιτυχία, με τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» να γίνεται… ασπίδα στο νέο εγχείρημα της ΠΑΕ, η οποία όπως έχει τονίσει κατά το παρελθόν, ορίζει μόνη της το μέλλον της. Μάλιστα, μόλις αποσαφηνιστούν λίγο περισσότερο οι ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη να θέσει σε κυκλοφορία τα διαρκείας και να παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη πρωτοποριακή εφαρμογή του PAOK TV τόσο για κινητές συσκευές, όσο και για smart tv.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω στο εν λόγω πρότζεκτ από τα Χριστούγεννα, προκειμένου να παρουσιάσει κάτι καινούργιο για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, αναμένεται να γίνει απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές, ακόμα καλύτερο ποιοτικά με ξεχωριστές εφαρμογές για κινητά και Smart TVs.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε επαφές με πάρα πολλές εταιρείες από το εξωτερικό και κατέληξαν στους συνεργάτες που θα τους βοηθήσουν ώστε να εξελίξουν την εν λόγω υπηρεσία, ενώ ήδη εχει συσταθεί η ομάδα έργου και σχεδιάζεται η νέα πλατφόρμα.

Τέλος, το πιο σημαντικό, είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ για το όλο εγχείρημα, έχει γίνει άμεσος συνεργάτης με την γνωστή εταιρεία Amazon.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.