Συζητήσεις στο satleo

IPTV Γενικά
deepbluesky | 7-April-2020 | 21:29:07

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
geoavlonitis | 7-April-2020 | 21:28:07

Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West)
adonis1 | 7-April-2020 | 20:43:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Pierios | 7-April-2020 | 20:34:07

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
komhsgr | 7-April-2020 | 19:27:07

Ειδήσεις . Sport+
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 | 15:57

Συνεργασία Amazon και PAOK TV

Τα πλάνα για τη νέα σεζόν

«Μένουμε σπίτι», τα πρωταθλήματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο έχουν σταματήσει, ωστόσο όλοι οι σύλλογοι συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους κανονικά, ενόψει και της νέας σεζόν. Και στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με την συνδρομητική πλατφόρμα του PAOK TV,  η οποία είχε απόλυτη επιτυχία, με τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» να γίνεται… ασπίδα στο νέο εγχείρημα της ΠΑΕ, η οποία όπως έχει τονίσει κατά το παρελθόν, ορίζει μόνη της το μέλλον της. Μάλιστα, μόλις αποσαφηνιστούν λίγο περισσότερο οι ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη να θέσει σε κυκλοφορία τα διαρκείας και να παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη πρωτοποριακή εφαρμογή του PAOK TV τόσο για κινητές συσκευές, όσο και για smart tv.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω στο εν λόγω πρότζεκτ από τα Χριστούγεννα, προκειμένου να παρουσιάσει κάτι καινούργιο για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, αναμένεται να γίνει απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές, ακόμα καλύτερο ποιοτικά με ξεχωριστές εφαρμογές για κινητά και Smart TVs.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε επαφές με πάρα πολλές εταιρείες από το εξωτερικό και κατέληξαν στους συνεργάτες που θα τους βοηθήσουν ώστε να εξελίξουν την εν λόγω υπηρεσία, ενώ ήδη εχει συσταθεί η ομάδα έργου και σχεδιάζεται η νέα πλατφόρμα.

Τέλος, το πιο σημαντικό, είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ για το όλο εγχείρημα, έχει γίνει άμεσος συνεργάτης με την γνωστή εταιρεία Amazon.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Η αγορά σήμερα

07-04-2020

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Το μόνο wireless USB adapter που συνεργάζεται με τα νέα MAG420 από όσα έχουν δοκιμαστεί στα γραφεία μας μέχρι σήμερα. Το TP-Link 150Mbps Wireless N Nano USB, TL-WN725N επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο σε 150Mbps. Αυτός ο μικροσκοπικός προσαρμογέας...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.