24/03/2020

ΕΣΑΚΕ: Οριστική διακοπή του πρωταθλήματος μπάσκετ αποφάσισαν οι ομάδες!

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και συγκεκριμένα του ελληνικού πρωταθλήματος πάρθηκαν από τις ομάδες. Συγκεκριμένα στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της EKO Basket League όλες οι ομάδες, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος...

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και συγκεκριμένα του ελληνικού πρωταθλήματος πάρθηκαν από τις ομάδες.

Συγκεκριμένα στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της EKO Basket League όλες οι ομάδες, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μάλιστα καμία ομάδα δεν διαφώνησε σε αυτήν την πρόταση επομένως η απόφαση ήταν ομόφωνη και εγκρίθηκε με ψήφους 14-0.

Πάντως στην τηλεδιάσκεψη δεν αποφασίστηκε τι θα γίνει με τον τίτλο του πρωταθλητή, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τις θέσεις του υποβιβασμού. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες σε νέα τηλεδιάσκεψη.

Επίσης κάτι που εκκρεμεί είναι το τι θα γίνει στα των οικονομικών μιας και είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν προβλήματα, όχι τόσο για τις μεγάλες ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ και ο Προμηθέας αλλά κυρίως για τις μικρότερες των οποίων η επιβίωση εξαρτάται από χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Πολιτεία, καθώς απόφαση για οριστική διακοπή οποιουδήποτε πρωταθλήματος μπορεί, σύμφωνα με τον νόμο, να πάρει μόνο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Πηγή: https://prasinoforos.gr/a1-telos/

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.