24/03/2020

Ανακοίνωση της Discovery, Inc. για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Tokyo 2020

ΑΘΗΝΑ, 24 Μαρτίου 2020: Η Discovery, Inc. σήμερα δημοσιεύει την ακόλουθη δήλωση προς απάντηση της συμφωνίας που ανακοινώθηκε μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Οργανωτικής Επιτροπής του Tokyo 2020 για την αναβολή των Αγώνων έως το 2021...
  • Η ανακοίνωση ακολουθεί την κοινή δήλωση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Οργανωτικής Επιτροπής του Tokyo 2020

ΑΘΗΝΑ, 24 Μαρτίου 2020: Η Discovery, Inc. σήμερα δημοσιεύει την ακόλουθη δήλωση προς απάντηση της συμφωνίας που ανακοινώθηκε μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Οργανωτικής Επιτροπής του Tokyo 2020 για την αναβολή των Αγώνων έως το 2021:

Η Discovery υποστηρίζει πλήρως το σχέδιο της ΔΟΕ και της Οργανωτικής Επιτροπής του Tokyo 2020 για διεξαγωγή των Ολυμππιακών Αγώνων το 2021 και κάθε προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας των θεατών, αθλητών, προσωπικού και της διεθνούς κοινότητας. Ο βασικός μας σχεδιασμός και οι δεσμεύσεις μας είναι πλήρεις και θα μεταφερθούν για το επόμενο έτος.  Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα προιόντα μας και την προσφορά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των εμπορικών συνεργατών μας το 2021.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.