31/03/2020

Ανακοίνωση της Discovery για τον προγραμματισμό νέων ημερομηνιών των Ολυμπιακών Αγώνων του Tokyo 2020

Η Discovery, Inc. σήμερα δημοσιεύει την ακόλουθη δήλωση προς απάντηση της συμφωνίας που ανακοινώθηκε μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Οργανωτικής Επιτροπής του Tokyo 2020 για τον προγραμματισμό νέων ημερομηνιών των Ολυμπιακών Αγώνων του Tokyo 2020...
  • Η ανακοίνωση ακολουθεί την κοινή δήλωση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Οργανωτικής Επιτροπής του Tokyo 2020

Η Discovery, Inc. σήμερα δημοσιεύει την ακόλουθη δήλωση προς απάντηση της συμφωνίας που ανακοινώθηκε μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και της Οργανωτικής Επιτροπής του Tokyo 2020 για τον προγραμματισμό νέων ημερομηνιών των Ολυμπιακών Αγώνων του Tokyo 2020:

"Είμαστε ικανοποιημένοι που η ΔΟΕ και η Οργανωτική Επιτροπή του Tokyo 2020 ενήργησαν γρήγορα για τον επαναπρογραμματισμό των Αγώνων και παρέχουν σιγουριά στα ενδιαφερόμενα μέρη, ειδικά τους αθλητές, τους φιλάθλους και τους συνεργάτες εμπορικού σήματος. Προσβλέπουμε σε ένα απίστευτο καλοκαίρι του αθλητισμού το 2021."

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.