06/04/2020

Ούτε η Cytavision πληρώνει. Εξαλλες οι ομάδες του ΚΟΠ TV

Γράφτηκε από: Νίκος Μποζιονέλος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Για όσο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο…

Άρχισαν τα όργανα όσον αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις των σωματείων από την έξαρση του κορωνοϊού που «παρέλυσε» και το ποδόσφαιρο. Το Δ.Σ της CYTA στη συνεδρία του αποφάσισε να προχωρήσει σε στάση πληρωμών η Cytavision. Αυτό συνεπάγεται ότι μέχρι νεωτέρας δεν θα καταβάλλονται τα χρήματα στην ΚΟΠ η οποία με την σειρά της έκανε τα εμβάσματα στα σωματεία που ήταν συμβεβλημένα με την ΚΟΠ TV.

Στη CYTA προφανώς περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την τύχη των πρωταθλημάτων. Φυσιολογικά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγώνες η CYTA δεν θέλει να πληρώσει για αγώνες που δεν έχουν γίνει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία δόση που θα έπαιρνε η ΚΟΠ από την Cytavision για  τη φετινή χρονιά ήταν 2 εκατ ευρώ. στις 31 Μαρτίου, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε.

Αν επαναρχίσει η δράση προφανώς θα πληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά. Αν διακοπεί όμως το πρωτάθλημα η Cytavision προφανώς θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.