09/04/2020

Ζητάνε 24 εκατ.€ από το κράτος οι ομάδες του Ισραήλ

Μεγάλες απώλειες εσόδων έχουν οι ομάδες σε όλα τα αθλήματα λόγω της διακοπής της δράσης εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού. Εξαίρεση φυσικά δεν αποτελεί ούτε το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ, που έχει βάλει λουκέτο, με αποτέλεσμα οι σύλλογοι της χώρας να είναι αντιμέτωποι με πολύ σημαντική ζημιά.

Μεγάλες απώλειες εσόδων έχουν οι ομάδες σε όλα τα αθλήματα λόγω της διακοπής της δράσης εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

Εξαίρεση φυσικά δεν αποτελεί ούτε το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ, που έχει βάλει λουκέτο, με αποτέλεσμα οι σύλλογοι της χώρας να είναι αντιμέτωποι με πολύ σημαντική ζημιά. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα σε ΜΜΕ της χώρας, τα μέλη της Winner League συνασπίστηκαν και ζήτησαν από το κυβέρνηση του Ισραήλ να συνδράμει οικονομικά ώστε να σταθούν στα πόδια τους.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του One, φέρονται να ζήτησαν συνολικά 24 εκατομμύρια ευρώ, τονίζοντας ότι οι απώλειές τους από εισιτήρια και τηλεοπτικά δικαιώματα είναι τόσο μεγάλες που είναι άγνωστο το αν θα καταφέρουν να υπάρχουν ως οργανισμοί την επόμενη σεζόν, αφού οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος.

Πηγή: sport-fm.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.