24/04/2020

Ο ΠΑΟΚ νιώθει την ασφάλεια του PAOK TV

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το γεγονός ότι πλέον ο περισσότερος κόσμος αποκτά μεγαλύτερη εξοικείωση με την τεχνολογία

Όλα δείχνουν ότι τόσο η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί χωρίς την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, ενώ και η νέα σεζόν θα αρχίσει με κλειστά τα γήπεδα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ενδεικτικά στην Ισπανία έχει αποφασιστεί πως μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, οπότε κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως εξέλιξης του ιού.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως τους επόμενους μήνες, οι ΠΑΕ είναι αναγκασμένες να ξεχάσουν τα έσοδα από τις εισπράξεις από τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα, ενώ σίγουρα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες από πλευράς εσόδων για τις μέρες των αγώνων.

Σε ότι αφορά στον ΠΑΟΚ των 22.000 εισιτηρίων διαρκείας, είναι μια σημαντική απώλεια και υπάρχει σχέδιο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αυτή η απώλεια σημαντικών εσόδων ή ένα μέρος της να καλυφθεί από τα τηλεοπτικά έσοδα μέσω του PAOK TV.

Ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι έκανε το βήμα για να πάει στο δικό του κανάλι, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και βάσει των όσων έχουν γίνει στο τηλεοπτικό τοπίο, μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος και άπαντες στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν το PAOK TV. Ο ΠΑΟΚ νιώθει την ασφάλεια του PAOK TV μιας που το εγχείρημα δείχνει να έχει μπει σε έναν καλό δρόμο και ο κόσμος της ομάδας έχει «αγκαλιάσει» την προσπάθεια. Μετά από έναν πρώτο χρόνο που εξελίχθηκε στο κομμάτι αυτό, γνωρίζει πως με μια σωστή διαχείριση μπορεί να αυξήσει τα έσοδα του γνωρίζοντας πλέον πως όλο και περισσότερος κόσμος θα στραφεί εκεί για να δει την αγαπημένη του ομάδα από τη στιγμή που δεν θα μπορεί να πάει στην Τούμπα.

Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το γεγονός ότι πλέον ο περισσότερος κόσμος αποκτά μεγαλύτερη εξοικείωση με την τεχνολογία, κάτι που χρειάζεται πλέον για να «συνδεθεί» με το PAOK TV.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.