28/04/2020

Εκλεισε η κάνουλα των οικονομικών στη Serie A λόγω κορωναϊού

Η συνδρομητική πλατφόρμα γνωστοποίησε ότι δε θα καταβάλει χρήματα το Μάιο

Η αναστολή του ποδοσφαίρου φέρνει και αναστολή της πληρωμής από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Εκτός από τις συζητήσεις που διεξάγονται μεταξύ της Serie A και της DAZN, που έχει τη μετάδοση των παιχνιδιών, η συνδρομητική πλατφόρμα έστειλε και επιστολή, με την οποία ενημερώνει ότι δε θα καταβάλει την επόμενη δόση που προβλέπεται στη μεταξύ τους σύμβαση.

Ήταν ένα αναμενόμενο πλήγμα για τις ομάδες του Καμπιονάτο, αφού εδώ και 1,5 μήνα καμία αναμέτρηση δεν έχει μεταδοθεί.

Αναλυτικά η επιστολή: «Θα ήταν σκόπιμο να συμφωνήσουμε αμέσως να αναστείλουμε προσωρινά την προθεσμία πληρωμής της 2ας Μαΐου 2020 (και να προχωρήσουμε στην επισημοποίηση αυτής της συμφωνίας), υπό το φως της συγκεκριμένης εξέλιξης της έκτακτης ανάγκης, σχετικά με τον προσδιορισμό οποιουδήποτε άλλου μέτρου που απαιτείται για την κοινή διαχείριση των επιπτώσεων που έχει η τρέχουσα κατάσταση και συνεχίζει να παράγει, στη δομή της σχέσης που περιγράφεται στη Συμφωνία Άδειας. Ο μηχανισμός πληρωμής που κατοχυρώνεται στη Συμφωνία Άδειας, εάν ερμηνευτεί και εφαρμοστεί χωρίς να ληφθεί υπόψη η πραγματική τρέχουσα κατάσταση, θα παραγάγει υπερβολικά σοβαρά αποτελέσματα για την Dazn».

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.