18/05/2020

Τουρνουά στο Κατάρ για τέσσερις ομάδες της Ligue 1

Την διοργάνωση ενός τουρνουά με την συμμετοχή της Παρί Σεν Ζερμέν, την Λιόν, της Λιλ και της Σεντ Ετιέν, εξετάζουν οι διοικούντες τις τεσσερις ομάδες του σαμπιονά. Οπως αναφέρει το «RTL», η σκέψη είναι ότι το τουρνουά θα μπορούσε να διεξαχθεί τον Ιούλιο και στην περίπτωση που αρθεί...

Την διοργάνωση ενός τουρνουά με την συμμετοχή της Παρί Σεν Ζερμέν, την Λιόν, της Λιλ και της Σεντ Ετιέν, εξετάζουν οι διοικούντες τις τεσσερις ομάδες του σαμπιονά. Οπως αναφέρει το «RTL», η σκέψη είναι ότι το τουρνουά θα μπορούσε να διεξαχθεί τον Ιούλιο και στην περίπτωση που αρθεί η απαγόρευση αφίξεων αλλοδαπών στο κρατίδιο.

Εάν τελικά διεξαχθεί αυυτό το τουρνουά, θ΄ αποτελέσει μία πολύ καλή δοκιμή για τις τέσσερις ομάδες, εν΄ όψει του σαμπιονά που -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου, αλλά και των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

amna.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.