03/06/2020

Συνάντηση για τις λεπτομέρειες πριν τη σέντρα στην Premier League

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των 20 συλλόγων

Μετά την Bundesliga, που επέστρεψε στην δράση στις 16 Μαΐου, καθώς και την La Liga και την Serie A, που θα επαναρχίσουν στις 11 και στις 20 Ιουνίου, αντίστοιχα, η Premier League ανακοίνωσε ότι στις 17 Ιουνίου θα ξαναρχίσει το αγγλικό πρωτάθλημα.

Μέχρι τότε, όμως, οι διοργανωτές καλούνται να επιλύσουν αρκετά επί μέρους ζητήματα, όπως εάν θα εφαρμοσθούν οι -έως και- πέντε αλλαγές σε κάθε αγώνα, κανονισμός που έχει έχει εγκριθεί από την IFAB, αλλά δεν έχει ακόμη υιοθετηθεί από την English League. Μάλιστα όπως αναφέρει η «Daily Mail», τα μέλη της Premier League δεν έχουν ομοφωνία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η βρετανική εφημερίδα, προσθέτει ότι πρέπει να διεξαχθούν συζητήσεις μεταξύ των διαφόρων φορέων του αγγλικού ποδοσφαίρου, σχετικά με τη δυνατότητα εγγραφής περισσότερων από 25 παικτών στο εξουσιοδοτημένο δυναμικό για τους αγώνες, την ώρα που η Τσέλσι θέλει να έχει εννέα αναπληρωματικούς, αντί για επτά στο φύλλο αγώνα. Ακόμη ένα ζήτημα, αφορά στην χρήση του VAR, η οποία δεν έχει αποκλειστεί, αν και η FIFA έχει δώσει άδεια προκειμένου η επανέναρξη να γίνει και χωρίς την βοήθεια βίντεο.

Αύριο, Πέμπτη 4 Ιουνίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των 20 συλλόγων, προκειμένου να συζητηθούν αυτά τα θέματα και να ληφθούν αποφάσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για να εφαρμοσθεί ένα μέτρο, απαιτείται η ψήφος τουλάχιστον 14 συλλόγων.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.