09/06/2020

Τηλεοπτικός ήχος στα ματς της Premier League από… το FIFA20!

Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να δημιουργηθεί μια παρόμοια ατμόσφαιρα με εκείνη που υπάρχει όταν οι φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο

Τρόπο για να γεμίσουν τα άδεια γήπεδα βρήκαν οι διοργανωτές του πρωταθλήματος της Premier League. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το FIFA 20. Το Sky Sports, το οποίο έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος δουλεύει με την EA Sports, ώστε να ακούγεται η βοή του κόσμου από το γνωστό video game κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να δημιουργηθεί μια παρόμοια ατμόσφαιρα με εκείνη που υπάρχει όταν οι φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο. Ωστόσο, θα δοθεί η δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθούν το παιχνίδι και χωρίς τη βοή του κόσμου.

«Με τις ζωντανές μεταδόσεις στον πάγο για παραπάνω από δύο μήνες, έχουμε ξοδέψει αρκετό χρόνο σκεφτόμενοι το πώς θα μεταδώσουμε με νέου τρόπους για να φέρουμε κοντά τους οπαδούς, ακόμα κι όταν δεν μπορούν να συναντηθούν για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα.

Θέλουμε οι τηλεθεατές του Sky Sports να αισθάνονται και πάλι ότι έχουν την δυνατή εμπειρία θέασης, ακόμα κι αν δεν μπορούν να είναι στα γήπεδα ή να δουν με την οικογένειά τους ή με φίλους», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Sky Sports, Ρομπ Γουέστερ.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.