18/06/2020

ΗΒ: Προειδοποίηση για το παράνομο streaming καθώς η Premier League επιστρέφει

Η Μονάδα Εγκλήματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Αστυνομίας του Λονδίνου (PIPCU) και ο οργανισμός προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου FACT προειδοποιούν τους οπαδούς να χρησιμοποιούν νόμιμες πηγές για να παρακολουθήσουν την επιστροφή της Premier League, καθώς το ποδόσφαιρο επιστρέφει στις οθόνες του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2019, τρία άτομα από την πόλη Κόβεντρι των Μίντλαντς του Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάστηκαν...
Η Μονάδα Εγκλήματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Αστυνομίας του Λονδίνου (PIPCU) και ο οργανισμός προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου FACT προειδοποιούν τους οπαδούς να χρησιμοποιούν νόμιμες πηγές για να παρακολουθήσουν την επιστροφή της Premier League, καθώς το ποδόσφαιρο επιστρέφει στις οθόνες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 2019, τρία άτομα από την πόλη Κόβεντρι των Μίντλαντς του Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης α 17 ετών επειδή εξαπάτησαν την Premier League παρέχοντας παράνομη πρόσβαση στους αγώνες της Premier League σε περισσότερες από 1.000 παμπ, κλαμπ και σπίτια σε όλη την Αγγλία και την Ουαλία.

«Η επιστροφή της Premier League είναι κάτι που περίμεναν πολλοί οπαδοί του ποδοσφαίρου», σημειώνει ο επικεφαλής επιθεωρητής Nick Court, επικεφαλής της μονάδας εγκλήματος πνευματικής ιδιοκτησίας της αστυνομίας του Λονδίνου. «Καθώς οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται σε κενά στάδια, και οι παμπ παραμένουν κλειστές, περιμένουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθούν από την άνεση του καθιστικού τους - αλλά μην αφήνετε την επιθυμία σας να σας κάνει να διαπράξετε έγκλημα».

«Όχι μόνο είναι παράνομο να παρακολουθείτε αγώνες χωρίς να πληρώνετε, αλλά είναι επίσης αναξιόπιστο και επικίνδυνο. Ποτέ δεν ξέρετε τι κακόβουλο λογισμικό είναι στη ροή που χρησιμοποιείτε και τι ζημιά κάνει στη συσκευή σας. Επιπλέον, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι νόμιμοι πάροχοι μπορούν να κλείσουν παράνομους ιστότοπους κατά τη διάρκεια του αγώνα, συχνά σε κρίσιμο σημείο, για να αποτρέψουν τους ανθρώπους από τη χρήση αυτών των ιστότοπων στο μέλλον. Με τη χρήση επίσημων παρόχων, αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Θυμηθείτε - παρακολουθήστε το ζωντανά, παρακολουθήστε το νόμιμα», συμβουλεύει.

Πηγή: advanced-television.com
Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.