26/06/2020

Κύπρος: Στον αέρα το πρωτάθλημα!

Οι ομάδες αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή. Αύριο λήγει η προθεσμία. Τα σωματεία απέστειλαν επιστολή εδώ και καιρό στην ΚΟΠ ζητώντας από την ομοσπονδία να βοηθήσει για να κρατηθούν στην ζωή τα τμήματα Futsal, όμως δεν προέκυψε ουσιαστική κίνηση με αποτέλεσμα να βρεθούν σε δεινή θέση. Ο Εθνικός Λατσιών ήδη… κατέβασε ρολά, ενώ η ομοσπονδία έστειλε την προκήρυξη στα σωματεία...

Στον… αέρα είναι το πρωτάθλημα Futsal!

Οι ομάδες αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή. Αύριο λήγει η προθεσμία.

Τα σωματεία απέστειλαν επιστολή εδώ και καιρό στην ΚΟΠ ζητώντας από την ομοσπονδία να βοηθήσει για να κρατηθούν στην ζωή τα τμήματα Futsal, όμως δεν προέκυψε ουσιαστική κίνηση με αποτέλεσμα να βρεθούν σε δεινή θέση.

Ο Εθνικός Λατσιών ήδη… κατέβασε ρολά, ενώ η ομοσπονδία έστειλε την προκήρυξη στα σωματεία, ενώ δόθηκαν τα μισά χρήματα από όσα ζήτησαν και στην προκήρυξη δεν υπάρχουν ούτε τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τα αιτήματα των ομάδων δεν έτυχαν της αντιμετώπισης που περίμεναν στις ομάδες με αποτέλεσμα να αποφασίζουν μαζικά να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: balla.com.cy

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.