26/06/2020

Απειλούν να κόψουν το σήμα από τον Sky οι ομάδες της Serie A

Τεταμένες είναι οι σχέσεις μεταξύ της Serie A και του τηλεοπτικού δικτύου Sky, που έχει τα δικαιώματα προβολής του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, το Sky δεν έχει πληρώσει ακόμη την έκτη και τελευταία δόση προς τις 20 ομάδες της Serie A, η οποία ανέρχεται στα 131.000.000 ευρώ. Έτσι, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, το ιταλικό πρωτάθλημα απειλεί το δίκτυο...

Τεταμένες είναι οι σχέσεις μεταξύ της Serie A και του τηλεοπτικού δικτύου Sky, που έχει τα δικαιώματα προβολής του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, το Sky δεν έχει πληρώσει ακόμη την έκτη και τελευταία δόση προς τις 20 ομάδες της Serie A, η οποία ανέρχεται στα 131.000.000 ευρώ. Έτσι, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, το ιταλικό πρωτάθλημα απειλεί το δίκτυο ότι αν δεν έχει γίνει η αποπληρωμή έως τις 12 Ιουλίου, τότε δεν θα του επιτρέψουν να μεταδώσει τους υπόλοιπους αγώνες.

Μέχρι στιγμής το Sky δεν δέχεται να κάνει την αποπληρωμή, καθώς έχει πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού. Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι οι υπόλοιπες δόσεις καταβλήθηκαν στην ώρα τους. Από την άλλη, η διαδικτυακή πλατφόρμα DAZN υπόσχεται ότι θα πληρώσει το χρέος της μέσα στον μήνα και έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις ομάδες της Serie A, όπου πρόκειται να συζητηθεί μεταξύ άλλων το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Πηγή: sport24.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.