23/07/2020

Τελικός Κυπέλλου Η ΕΠΟ θα… γυρίσει χρήματα στην Cosmote TV.

Η Cosmote TV έπραξε το αυτονόητο… Προειδοποίησε την ΕΠΟ ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα, εάν αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ρήτρα που θα πληρώσει η Ομοσπονδία στο συνδρομητικό για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, θα την καταστήσει την πρώτη παγκοσμίως που χάνει χρήματα αντί να κερδίσει από τη σημαντικότερη διοργάνωση της!

Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ, ώστε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2019-2020 πουλήθηκαν στην Cosmote TV αντί μόλις 1,25 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για το μικρότερο ποσό που έχει μπει στα ταμεία της ΕΠΟ εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΕΠΟ είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον εαυτό της. Να καταφέρει το ακατόρθωτο… Να πληρώσει αντί να εισπράξει για τη μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, εφόσον αυτός δεν διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία της 26ης Ιουλίου…

Πως θα γίνει αυτό; Μα με τη ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει η ΕΠΟ στην Cosmote TV, σε ενδεχόμενη αναβολή του τελικού του Κυπέλλου… Διότι η Cosmote TV ορθά πράττοντας το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε προβλέψει να τοποθετήσει «πέναλτι» στη σύμβαση με την ΕΠΟ.

Η Cosmote TV έπραξε το αυτονόητο… Προειδοποίησε την ΕΠΟ ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα, εάν αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ομοσπονδία δεν συγκινείται μέχρι τώρα και αναμένεται να πληρώσει την Cosmote TV. Και να πετύχει την παγκόσμια πρωτοτυπία να εξελιχτεί στην πρώτη ομοσπονδία παγκοσμίως που πληρώνει τον τηλεοπτικό πάροχο, αντί να αποκομίζει έσοδα…

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.