28/07/2020

Παπαϊωάννου: «Φεύγω αν δεν βρούμε τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Την πρόθεσή του να φύγει από την ομάδα, εάν η Λαμία δε βρει τηλεοπτική στέγη εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, μιλώντας στον Real FM, ξεκαθάρισε ότι “αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο, τελείωσε η ιστορία ποδόσφαιρο”. «Εγώ αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο τελείωσε η ιστορία ποδόσφαιρο. Να καθίσουμε να γελοιοποιούμαστε; Δεν χρειάζεται να υπάρχουμε.

Την πρόθεσή του να φύγει από την ομάδα, εάν η Λαμία δε βρει τηλεοπτική στέγη εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, μιλώντας στον Real FM, ξεκαθάρισε ότι “αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο, τελείωσε η ιστορία ποδόσφαιρο”.

«Εγώ αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο τελείωσε η ιστορία ποδόσφαιρο. Να καθίσουμε να γελοιοποιούμαστε; Δεν χρειάζεται να υπάρχουμε. Έχω ακούσει πως και άλλος σταματάει αν γίνει αυτό αλλά δεν είμαι αρμόδιος. Εμείς ως Λαμία δεν έχουμε πρόταση για τηλεοπτικό 1,3 εκατ. ευρώ που λένε. Η ομάδα πλην των ποδοσφαιριστών έχει έξοδα 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει ουσία η αναδιάρθρωση», είπε αρχικά. 

«Πέρυσι το κάναμε για να είναι βιωσιμότερες οι ομάδες. Φέτος οι εισηγήσεις δεν πείθουν κανέναν. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πολύ ζορισμένο ώστε να βγούνε ομάδες στη Super League. Τι να κάνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο; Χωρίς έσοδα; Το τηλεοπτικό είναι βασικό για τις ομάδες, αλλιώς θα γίνουμε σαν την δεύτερη εθνική και χειρότερα», πρόσθεσε.

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.