18/08/2020

Κύπρος: Τηλεοπτικό το παιχνίδι της Ομόνοιας στην Αρμενία

Η Ομόνοια είναι η πρώτη Κυπριακή ομάδα που θα ριχθεί στις Ευρωπαϊκές μάχες, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αρμενία, στα πλαίσια του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς λιγκ. Όπως έγινε γνωστό, τον αγώνα που είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 18:00, θα μεταδώσει η PrimeTel και ήδη στην συνδρομητική τηλεόραση παίζουν διαφημιστικά σποτ.

Η Ομόνοια είναι η πρώτη Κυπριακή ομάδα που θα ριχθεί στις Ευρωπαϊκές μάχες, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αρμενία, στα πλαίσια του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς λιγκ.

Όπως έγινε γνωστό, τον αγώνα που είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 18:00, θα μεταδώσει η PrimeTel και ήδη στην συνδρομητική τηλεόραση παίζουν διαφημιστικά σποτ.

Να σημειώσουμε ότι με την συμφωνία που έχουν κάνει οι τρεις πλατφόρμες και είναι ήδη σε ισχύ, θα μπορούν όλοι οι συνδρομητές που έχουν το αθλητικό πακέτο να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Αυτός θα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της Ομόνοιας που θα μεταδώσει η PrimeTel.

Ενώ, αξίζει να αναφερθεί ότι τα δικαιώματα των εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων των «πρασίνων», μέχρι και τα play offs κατέχει η PrimeTel, ωστόσο για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει διαφορετική συμφωνία.

Πηγή: 24sports.com.cy

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.