31/08/2020

Τα Grand Slam του τένις επιστρέφουν στο EUROSPORT

Τα Grand Slam του τένις επιστρέφουν στο Eurosport την ερχόμενη εβδομάδα με το πολυαναμενόμενο US Open. Η τηλεοπτική παραγωγή του Eurosport θα παρουσιάσει επίσης αποκλειστικά και το Eurosport Cube, ένα διαδραστικό μικτής πραγματικότητας στούντιο στο οποίο θα χρησιμοποιείται τεχνολογία augmented reality (AR) και βελτιωμένα γραφικά, με στόχο την μεταφορά των φίλων του τένις...
  • Το Eurosport Cube θα αποτελέσει για πρώτη φορά μέρος της τηλεοπτικής κάλυψης του τένις
  • Κάθε κορτ και όλοι οι αγώνες ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω του Eurosport και της εφαρμογής Eurosport App
  • Andrew Georgiou: “Δεν υπάρχει πιο ιδανική συγκυρία από ένα Grand Slam προκειμένου να δούμε την επιστροφή του Eurosport Cube

Τα Grand Slam του τένις επιστρέφουν στο Eurosport την ερχόμενη εβδομάδα με το πολυαναμενόμενο US Open. Η τηλεοπτική παραγωγή του Eurosport θα παρουσιάσει επίσης αποκλειστικά και το Eurosport Cube, ένα διαδραστικό μικτής πραγματικότητας στούντιο στο οποίο θα χρησιμοποιείται τεχνολογία augmented reality (AR) και βελτιωμένα γραφικά, με στόχο την μεταφορά των φίλων του τένις στο επίκεντρο της δράσης στη Νέα Υόρκη, προσφέροντάς τους την πιο λεπτομερή και διορατική αγωνιστική ανάλυση.

Η Barbara Schett θα είναι η παρουσιάστρια του Eurosport από το Eurosport Cube στο Λονδίνο στην διάρκεια των δύο εβδομάδων της διοργάνωσης, με τον κάτοχο επτά Grand Slam τίτλων, Mats Wilander, να αναλαμβάνει την ξεχωριστή ανάλυση αξιοποιώντας τη νέα τεχνολογία που θα έχει στην διάθεσή του, ώστε να δώσει στους φίλους του τένις μία εντελώς νέα προοπτική στον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται για το άθλημα.

Ο Boris Becker και η Justine Henin, με τους 13 συνολικά Grand Slam τίτλους στην διάρκεια της λαμπερής καριέρας τους, θα βρίσκονται επίσης στο Eurosport Cube του Λονδίνου συνδεόμενοι απευθείας από τις πόλεις στις οποίες βρίσκονται, το Μόναχο και το Παρίσι αντίστοιχα, προκειμένου να δίνουν την δική τους οπτική στους κορυφαίους αγώνες ανδρών και γυναικών καθ’ όλη την διάρκεια των δύο εβδομάδων.

O Andrew Georgiou, President, Eurosport & Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, είπε: “Το βραβευμένο Eurosport Cube ήταν η καινοτομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 στην PyeongChang, κερδίζοντας τους φίλους των σπορ με την διαφορετική αγωνιστική ανάλυση που τους παρείχε αλλά και συνολικά τον κόσμο του αθλητισμού για τον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Στη συνέχεια εργαστήκαμε σκληρά για να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο και να ενσωματώσουμε την τελευταία τεχνολογία σχεδιάζοντας να φέρουμε το Eurosport Cube 2.0 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Μπορεί η έναρξή τους να μεταφέρθηκε για την επόμενη χρονιά αλλά αυτή η νέα εμπειρία είναι έτοιμη να παρουσιαστεί. Και δεν υπάρχει ιδανικότερη συγκυρία από ένα τουρνουά Grand Slam στο τένις, προκειμένου να δούμε την επιστροφή του Eurosport Cube. Δεν θα αποκαλύψουμε όλες τις δυνατότητές του, καθώς θα κρατήσουμε κάποια χαρακτηριστικά του για την κάλυψη της Discovery, το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου θα προβληθεί κάθε λεπτό των Αγώνων με ανάλυση πλήθους αθλημάτων. Όσον αφορά το US Open, πιστεύουμε ότι το Eurosport Cube είναι σε θέση να αλλάξει εντελώς τον τρόπο σύνδεσης των φιλάθλων με το τένις και με τους πρωταγωνιστές του, αποκαλύπτοντας τεχνικές λεπτομέρειες αλλά και τους λόγους για τους οποίους τα παιχνίδια κερδίζονται ή χάνονται, με τρόπο που όμοιός του δεν έχει υπάρξει ποτέ μέχρι τώρα στο άθλημα.”

“Το Eurosport Cube εντάσσεται στα σχέδια που κάνουμε προκειμένου να βελτιώσουμε την αφήγησή μας στην διάρκεια του τουρνουά, η οποία επικεντρώνεται στην δυνατότητα των τηλεθεατών να παρακολουθήσουν όλα τα κορτ, είτε ζωντανά είτε on-demand και με όποιον τρόπο εκείνοι επιθυμούν. Με το Roland-Garros από το Παρίσι να ακολουθεί τον επόμενο μήνα, μπαίνουμε σε μία από τις πιο συναρπαστικές περιόδους για τους φίλους του τένις στην Ευρώπη, οι οποίοι δεν θα πρέπει να χάσουν σε καμία περίπτωση την επαφή τους με το Eurosport.”

Ο Alex Corretja και η Conchita Martinez θα προσφέρουν τις δικές τους απόψεις στους τηλεθεατές του Eurosport στην Ισπανία, κάτι που αντίστοιχα στην Γαλλία θα συμβεί με τον Henri Leconte. Ο Thomas Enqvist και ο Jonas Bjorkman θα αναλύουν όσα συμβαίνουν για το Eurosport στην Σουηδία ενώ η φιναλίστ του US Open το 2015, Roberta Vinci θα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των μεταδόσεων του Eurosport στην Ιταλία.

Με τους κορυφαίος και τις κορυφαίες του αθλήματος να ανυπομονούν να επιστρέψουν στα κορτ και τους φιλάθλους να αδημονούν να παρακολουθήσουν ξανά μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του τένις να αναμετρώνται και πάλι μετά την υποχρεωτική διακοπή της δράσης, το US Open έχει ήδη μετατραπεί σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα αθλητικά γεγονότα των τελευταίων ετών.

300 ώρες ζωντανής κάλυψης από τη Νέα Υόρκη, οι οποίες ξεκινούν από το απόγευμα της Δευτέρας 31 Αυγούστου (18:00 ώρα Ελλάδας) και για πρώτη φορά το Eurosport θα αξιοποιήσει το event-based commentary. Αυτό σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι από τουλάχιστον δύο κεντρικά γήπεδα θα μεταδίδεται ολόκληρο για τους κατόχους της υπηρεσίας Premium και dplay (και των τριών κεντρικών γηπέδων σε Γερμανία και Ισπανία). Επιλογή απευθείας μετάδοσης θα υπάρχει σε ακόμα 14 κορτ, με τα κατά τόπους Eurosport να μπορούν να καλύψουν με επιπλέον commentators αγώνες ντόπιων παικτών ή παικτριών οι οποίοι δεν αγωνίζονται στα κεντρικά γήπεδα. Έτσι οι συνδρομητές του Eurosport Premium και του dplay θα μπορούν να ακολουθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους σταρ συμπατριώτες τους.

Εκτός από την δράση στα κορτ, το Eurosport, μέσω του Eurosport App, θα εξασφαλίσει ότι τίποτα από όσα συμβούν δεν θα περάσει απαρατήρητο. Αυτό θα γίνει μέσω του ζωντανού Eurosport’s Tennis Legends podcast, με οικοδεσπότη τον Mats Wilander, στο οποίο ο κάτοχος επτά Grand Slam τίτλων θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα του τένις αναλύοντας μαζί τους τα πιο ενδιαφέροντα από τα θέματα που καλείται να διαχειριστεί σήμερα το άθλημα. Όσοι φίλαθλοι δεν καταφέρνουν να παρακολουθήσουν την εκπομπή στην ώρα μετάδοσής της, θα μπορούν να την δουν οποιαδήποτε στιγμή και σε όποια συσκευή επιθυμούν, μέσω του νέου καθημερινού Highlights Factory.

Ο ειδικός αναλυτής τένις του Eurosport και 6 φορές νικητής Grand Slam, Boris Becker, είπε: “Το Eurosport είναι ταυτισμένο με το US Open στην Ευρώπη, καλύπτοντας την δράση του σε όλα τα χρόνια της δικής μου καριέρας. Παρότι είμαστε όλοι φυσιολογικά απογοητευμένοι που δεν βρισκόμαστε φέτος στη Νέα Υόρκη, είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της ομάδας του Eurosport η οποία θα καλύψει το τουρνουά εδώ στην Ευρώπη.”

“Θα φροντίσουμε να είμαστε καινοτόμοι και θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία που διαθέτουμε προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι φίλαθλοι σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια θα ενημερώνονται σωστά και πως δεν θα χάσουν τίποτα στην διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων. Εγώ προσωπικά, ανυπομονώ να επιστρέψω σε ένα Grand Slam τουρνουά.”

Η διαδικτυακή διαφημιστική εκστρατεία του Eurosport για το US Open θα είναι μέρος της ευρύτερης διαφημιστικής καμπάνιας του The Wait Is Over που γιορτάζει την επιστροφή του αθλητισμού. Ζωντανά από τις 25 Αυγούστου, το US Open is Back συνεχίζει την πλούσια ιστορία του Eurosport, το οποίο λέει τις πιο συναρπαστικές ιστορίες τένις, επανασυνδέοντας τους παθιασμένους οπαδούς σε όλη την Ευρώπη με το άθλημα που αγαπούν και προσελκύοντας περισσότερους θεατές από ποτέ, παρέχοντας τη μεγαλύτερη επιλογή για τους φιλάθλους.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.