08/09/2020

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο.

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, σημείωσε την πρώτη της νίκη στο UEFA Nations League απέναντι στο Κόσοβο, έχοντας στο πλευρό της όλους τους Έλληνες. Η μετάδοση του αγώνα, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση μέσα από το OPEN, τον έφερε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω από 805.000 τηλεθεατές το μέσο λεπτό...

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, σημείωσε την πρώτη της νίκη στο UEFA Nations League απέναντι στο Κόσοβο, έχοντας στο πλευρό της όλους τους Έλληνες.

Η μετάδοση του αγώνα, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση μέσα από το OPEN, τον έφερε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω από 805.000 τηλεθεατές το μέσο λεπτό, ενώ πάνω από 1.860.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα για έστω ένα λεπτό.

Ο αγώνας σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 21,6% στο σύνολο (δεύτερο κανάλι ΑΝΤ1 11%) και 21,1% στο δυναμικό κοινό (δεύτερο κανάλι ΣΚΑΪ με 11,5%).
Στους άνδρες 18-54, ο αγώνας κατέγραψε ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης με  μέσο όρο, 28,2% (δεύτερο κανάλι ΣΚΑΪ με 11%).

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.