11/09/2020

Στις Ενώσεις τα τηλεοπτικά Γ’ Εθνικής και γυναικείου ποδοσφαίρου

Στο νέο ΚΑΠ που δημοσιεύτηκε αναφέρεται ότι τόσο τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Γ’ Εθνικής όσο και του γυναικείου ποδοσφαίρου περνούν στην δικαιοδοσία των Ενώσεων και όχι των σωματείων όπως ήτα μέχρι πέρυσι.

Απόφαση που αναμένεται να ενισχύσει τα οικονομικά των Ενώσεων και να βοηθήσει στην αξιοποίηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πήρε η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα στο νέο ΚΑΠ που δημοσιεύτηκε αναφέρεται ότι τόσο τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Γ’ Εθνικής όσο και του γυναικείου ποδοσφαίρου περνούν στην δικαιοδοσία των Ενώσεων και όχι των σωματείων όπως ήτα μέχρι πέρυσι.

Το ίδιο συμβαίνει και για τα δικαιώματα των διοργανώσεων των ΕΠΣ, που παραμένουν στις ΕΠΣ, εκτός αν οι ίδιες θέλουν να τα παραχωρήσουν στα σωματεία: «Τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα και τα δικαιώματα διαδικτυακής (μέσω ίντερνετ) μετάδοσης των Πανελλήνιων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, των τοπικών πρωταθλημάτων ευθύνης των Ε.Π.Σ. και των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου Σάλας (5Χ5) ρυθμίζονται με τις προκηρύξεις της οικείας διοργανώτριας. Με εξαίρεση των σωματείων Γ’ Εθνικής και των γυναικείων πρωταθλημάτων που η ΕΠΟ τα παραχωρεί στις Ε.Π.Σ. που ανήκουν».

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.