16/09/2020

Η Σούπερ Μπάλα μπαίνει ξανά στα γήπεδα

Η ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE ξεκινά δυναμικά την αθλητική ενημέρωση της Κυριακής για την σεζόν 2020-2021 στο MEGA με μια συνάντηση κορυφής. Ο Παύλος Παπαδημητρίου και ο Αντώνης Κατσαρός, δύο δημοσιογράφοι που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους τα βράδια των αθλητικών Κυριακών μας, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και - ανανεωμένοι- παίζουν ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE.

Η ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE ξεκινά δυναμικά την αθλητική ενημέρωση της Κυριακής για την σεζόν 2020-2021 στο MEGA με μια συνάντηση κορυφής.

Ο Παύλος Παπαδημητρίου και ο Αντώνης Κατσαρός, δύο δημοσιογράφοι που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους τα βράδια των αθλητικών Κυριακών μας, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και - ανανεωμένοι- παίζουν ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE.

Με καλεσμένους στο στούντιο, πλούσιο ρεπορτάζ, ειδήσεις, πρωτοποριακή ανάλυση των φάσεων και κυρίως άποψη για όλα γίνονται εντός και εκτός γηπέδων.

Η πλήρης αθλητική ενημέρωση θα ξεκινήσει με την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και πριν τα κρίσιμα ευρωπαϊκά ραντεβού των ελληνικών ομάδων.

Μία διαφορετική ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE με πολλές εκπλήξεις και πλούσιο θέαμα.

Έρχεται στο MEGA

ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, στις 23:30

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.