16/09/2020

Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ: Η Nova έχει τον πρώτο λόγο για να δείξει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό του Europa League θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, σε μονό ματς την άλλη Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ελέω της ιδιαιτερότητας των φετινών προκριματικών αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο γηπεδούχος έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μόνο για τη χώρα του...

Η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό του Europa League θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, σε μονό ματς την άλλη Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ελέω της ιδιαιτερότητας των φετινών προκριματικών αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο γηπεδούχος έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μόνο για τη χώρα του, ενώ ο φιλοξενούμενος διατηρεί τα δικαιώματα για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Αρα, τα δικαιώματα δεν τα έχει, για την Ελλάδα, η Σεντ Γκάλεν αλλά η ΑΕΚ που καλείται να διαπραγματευτεί, όπως αναφέρει η Sportday. Εξ ου και η Nova, που έχει συμφωνία με την «Ενωση» για τα εντός έδρας, έχει τον πρώτο λόγο να κλείσει και αυτό…

Πηγή: enwsi.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.