22/09/2020

Στην Cosmote TV η αναμέτρηση Σεν Γκαλέν - ΑΕΚ

Η συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote θα μεταδόσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση της Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αν ο προκριματικός ήταν σε διπλά ματς τότε η Nova θα ήταν αυτή που θα μετέδιδε την αναμέτρηση. Ωστόσο το ματς είναι μονό και η UEFA δίνει το δικαίωμα στη φιλοξενούμενη...

Η συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote θα μεταδόσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση της Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αν ο προκριματικός ήταν σε διπλά ματς τότε η Nova θα ήταν αυτή που θα μετέδιδε την αναμέτρηση. Ωστόσο το ματς είναι μονό και η UEFA δίνει το δικαίωμα στη φιλοξενούμενη ομάδα να δώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όπου επιθυμεί.

Η ΑΕΚ όμως αντί της NOVA έδωσε τα δικαιώματα στην Cosmote tv κάτι που μεταφράζεται από τους ειδικούς του μιντιακού ρεπορτάζ ως πρώτη ένδειξη δυσαρέσκειας προς τη Nova.

Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι η Ένωση παρακολουθεί στενά τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα τις προτάσεις και τα νέα συμβόλαια που έχει δώσει το κανάλι που μεταδίδει τους αγώνες των κιτρινόμαυρων στη Super League.

Οπότε αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

Πηγή: sportdog.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.