30/09/2020

Χαμηλότερη των προσδοκιών η πρόταση της ΕΡΤ για τα δικαιώματα της Super League 2 και της Football League

Αρκετά χαμηλότερη των προσδοκιών της Ένωσης Α2’ και Β’ Εθνικής αλλά και των ΠΑΕ της Superleague 2 και της Football League είναι τελικά η πρόταση της ΕΡΤ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των δυο πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα η ΕΡΤ γνωστοποίησε εχθές το βράδυ, πως διαθέτει 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των δυο κατηγοριών...

Αρκετά χαμηλότερη των προσδοκιών της Ένωσης Α2’ και Β’ Εθνικής αλλά και των ΠΑΕ της Superleague 2 και της Football League είναι τελικά η πρόταση της ΕΡΤ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των δυο πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα η ΕΡΤ γνωστοποίησε εχθές το βράδυ, πως διαθέτει 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των δυο κατηγοριών, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, περίμενε πρόταση 4.000.000-5.000.000 μονάχα για την Superleague 2.

Για τον λόγο αυτό προγραμματίζεται άμεσα νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στα μέλη-ΠΑΕ των δυο πρωταθλημάτων.

Πηγή: kavalapoint.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.