05/10/2020

Πρεμιέρα με καλεσμένο… DPG!

Ήταν από τα πρόσωπα του καλοκαιριού. Τη μια με την αποχώρησή του από τα δρώμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την άλλη με το πλάνο του Βοτανικού και της διπλής ανάπλασης. Εδώ και καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει...

Ήταν από τα πρόσωπα του καλοκαιριού. Τη μια με την αποχώρησή του από τα δρώμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την άλλη με το πλάνο του Βοτανικού και της διπλής ανάπλασης. Εδώ και καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει σωπάσει, αποφεύγει τις δηλώσεις ή τα αποκαλυπτικά ποσταρίσματα στο Instagram.

Ωστόσο, ο DPG αποφάσισε να μιλήσει και θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Alpha: το «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη τα μεσάνυκτα.

Η εκπομπή θα υποδέχεται πρόσωπα της επικαιρότητας και προσκαλεί το κοινό της να συμμετάσχει μέσω twitter, facebook και instagram, και να σχολιάσει, να προτείνει πρόσωπα και θέματα, ακόμη και να καταθέσει τη δική του μαρτυρία στα social media της εκπομπής. Και με καλεσμένο Γιαννακόπουλο, αναμένεται να γίνει… χαμός!

Όσο για το τρέιλερ; Δεν αναφέρει τον καλεσμένο αλλά όσοι τον γνωρίζουν, το κατάλαβαν…

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.