15/10/2020

Διαμάχη στην Γαλλία για τα τηλεοπτικά της Ligue 1

Η κόντρα στην Γαλλία όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο συνεχίζεται με την Λίγκα να παραμένει σταθερή στην θέση της για μη επαναδιαπραγμάτευση με την εταιρεία που έχει το δικαιώματα αλλά δεν πλήρωσε την δόση Οκτωβρίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία, η εταιρεία η οποία έχει τα δικαιώματα της Ligue 1 αλλά και της Ligue 2, δεν πλήρωσε την δόση του Οκτωβρίου, ένα ποσό...

Η κόντρα στην Γαλλία όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο συνεχίζεται με την Λίγκα να παραμένει σταθερή στην θέση της για μη επαναδιαπραγμάτευση με την εταιρεία που έχει το δικαιώματα αλλά δεν πλήρωσε την δόση Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία, η εταιρεία η οποία έχει τα δικαιώματα της Ligue 1 αλλά και της Ligue 2, δεν πλήρωσε την δόση του Οκτωβρίου, ένα ποσό της τάξεως των 172 εκ. ευρώ και μάλιστα κατέθεσε και αίτηση σε δικαστήριο για την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας.

Η Λίγκα από την πλευρά της δεν επιθυμεί να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα, θεωρώντας ότι η συμφωνία πρέπει να τηρηθεί και περιμένει τα χρήματα του Οκτωβρίου.

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορία Sport+

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.