16/10/2020

Ιταλία: Στην Amazon πακέτο του Champions League

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Amazon απέκτησε ένα σημαντικό πακέτο του Champions League για την τηλεοπτική αγορά της Ιταλίας, που της δίνει το δικαίωμα να κάνει streaming τους αγώνες μέσω της ιδιόκτητης πλατφόρμας Prime Video. Η Amazon σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Il Sole 24 Ore" θα πληρώσει 80 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν για την πρώτη επιλογή...
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Amazon απέκτησε ένα σημαντικό πακέτο του Champions League για την τηλεοπτική αγορά της Ιταλίας, που της δίνει το δικαίωμα να κάνει streaming τους αγώνες μέσω της ιδιόκτητης πλατφόρμας Prime Video. Η Amazon σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Il Sole 24 Ore" θα πληρώσει 80 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν για την πρώτη επιλογή των αγώνων της Τετάρτης - συνολικά 17 αγώνες ανά σεζόν, για την περίοδο 2021 έως 2024.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα υπόλοιπα πακέτα παραμένουν στο τραπέζι για τον ανταγωνισμό, με τις Sky Italia, DAZN και Mediaset να βρίσκονται μεταξύ αυτών που έχουν υποβάλλει προσφορά.

Τα δικαιώματα του Champions League καθώς και του Europa League ανήκουν σήμερα στην πλατφόρμα της Sky Italia μέσω μίας συμφωνίας αξίας 300 εκατομμυρίων ανά σεζόν.

Πηγή: advanced-television.com
Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.