13/11/2020

Στην κορυφή της τηλεθέασης στα ανδρικά κοινά ο αγώνας Ελλάδα-Κύπρος

Στην κορυφή της τηλεθέασης στα ανδρικά κοινά βρέθηκε ο αγώνας ανάμεσα στις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδας και της Κύπρου, το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ριζούπολης. Το φιλικό παιχνίδι της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων ήταν η πρώτη επιλογή του ανδρικού κοινού. Ο αγώνας, που μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά...

Στην κορυφή της τηλεθέασης στα ανδρικά κοινά βρέθηκε ο αγώνας ανάμεσα στις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδας και της Κύπρου, το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Το φιλικό παιχνίδι της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων ήταν η πρώτη επιλογή του ανδρικού κοινού. Ο αγώνας, που μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση από το OPEN, στους άνδρες 18-54 κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 14,9%. Ακόμα υψηλότερη ήταν η τηλεθέαση στους άνδρες 15-24 με μέσο όρο 28,1%.

342.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα στο μέσο λεπτό και 1.180.000 τηλεθεατές για έστω ένα λεπτό. Το Β’ ημίχρονο του αγώνα παρακολούθησαν 417.253 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.