16/11/2020

Ζημιά ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για το ΝΒΑ!

Το ΝΒΑ ενημέρωσε επίσημα τις 30 ομάδες ότι τα έσοδα από όλα όσα σχετίζονται με το μπασκετμπολ ανέρχεται στα 6.865.000.000 δολάρια! Το ποσό προκύπτει από τα έσοδα των εισιτηρίων (κανονικής περιόδου, playoffs, αγώνων επίδειξης), τα τηλεοπτικά δικαιώματα, διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με το ΝΒΑ (ρουχισμός), το 50% από τις...

Το ΝΒΑ ενημέρωσε επίσημα τις 30 ομάδες ότι τα έσοδα από όλα όσα σχετίζονται με το μπασκετμπολ ανέρχεται στα 6.865.000.000 δολάρια! Το ποσό προκύπτει από τα έσοδα των εισιτηρίων (κανονικής περιόδου, playoffs, αγώνων επίδειξης), τα τηλεοπτικά δικαιώματα, διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με το ΝΒΑ (ρουχισμός), το 50% από τις σταθερές σημάνσεις των γηπέδων, 50% από την πώληση των σουιτών και 50% από την ονοματοδοσία σε κάθε γήπεδο.

Το ποσό είναι μειωμένο κατά ένα δισεκατομμύριο, σε σχέση με την περσινή χρονιά και πλέον φτάνει σε επίπεδα της σεζόν 2016-2017. Κάτι αναμενόμενο με την μειωμένη κανονική περίοδο και φυσικά την απουσία φιλάθλων από την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.