20/11/2020

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία στo ανδρικό κοινό

Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης σε όλα τα ανδρικά κοινά βρέθηκε χθες το βράδυ ο αγώνας της μεγάλης αγαπημένης των Ελλήνων με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας, στα πλαίσια του UEFA Nations League, που μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση μέσα από το OPEN. Ο αγώνας σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 27,3% στους άνδρες...

Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης σε όλα τα ανδρικά κοινά βρέθηκε χθες το βράδυ ο αγώνας της μεγάλης αγαπημένης των Ελλήνων με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας, στα πλαίσια του UEFA Nations League, που μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά  για την ελεύθερη τηλεόραση μέσα από το OPEN.

Ο αγώνας σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 27,3% στους άνδρες 18-54 (δεύτερο κανάλι ΑΝΤ1 με 19,5%), ενώ στους άνδρες 15-24 η αναμέτρηση της εθνικής μας κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 55,3% (δεύτερο κανάλι ΑΝΤ1 με 12,4%).

Τον αγώνα παρακολούθησαν 975.000 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό (μέσος όρος τηλεθέασης 18,5% στο σύνολο του κοινού) και 2.356.000 τηλεθεατές για έστω ένα λεπτό. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου τον αγώνα παρακολούθησαν 1.030.000 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό (μέσος όρος τηλεθέασης 20,1% στο σύνολο του κοινού).

Η αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας με τη Σλοβενία χάρισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δύο θέσεις στην κατάταξη της FIFA, καθώς ανέβηκε από το 4ο στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.