23/11/2020

Αθλητικές εκπομπές Κυριακής, ποια βγήκε πρώτη σε τηλεθέαση;

Παρότι είχε το μειονέκτημα ότι ξεκίνησε στις 23.15, πολύ πιο αργά και από τις δύο αντίστοιχες εκπομπές, τερμάτισε πρώτη -και μάλιστα με άνεση- στην κούρσα της τηλεθέασης, καταγράφοντας μέσο όρο 5,4% στο γενικό σύνολο.

Την απόλυτη κυριαρχία του στη μάχη των κυριακάτικων βραδινών αθλητικών εκπομπών επιβεβαίωσε το Total Football.

To ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του OPEN που παρουσιάζουν ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη κέρδισε και αυτήν τη φορά τον ανταγωνισμό χάρη στα δημοσιογραφικά όπλα του: τις αποκλειστικές συνεντεύξεις, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, την παραγωγή ειδήσεων και τον ανατρεπτικό σχολιασμό.

Παρότι είχε το μειονέκτημα ότι ξεκίνησε στις 23.15, πολύ πιο αργά και από τις δύο αντίστοιχες εκπομπές του MEGA και της ΕΡΤ, το Total Football τερμάτισε πρώτο -και μάλιστα με άνεση- στην κούρσα της τηλεθέασης, καταγράφοντας μέσο όρο 5,4% στο γενικό σύνολο.

Δεύτερη στο γενικό ήρθε η Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ με μ.ό. 3,6% και τελευταία η Super Μπάλα Live του MEGA με μ.ό. 3,3%.

Το Total Football επικράτησε και στο ανδρικό κοινό, εκεί δηλαδή όπου κατεξοχήν απευθύνονται τέτοιου είδους εκπομπές. Στους άνδρες 18-54 λοιπόν η εκπομπή του OPEN έκανε μ.ό. 5,6% και ακολούθησαν η Super Μπάλα Live με 4,2% και η Αθλητική Κυριακή με 2,6%.

Ενδεικτική είναι και η διαφορά στο νεανικό ανδρικό κοινό 15-24, όπου το Total Football κατέγραψε μ.ό. 6,5%, η Super Μπάλα Live 1,1% και η Αθλητική Κυριακή 0,7%.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 το Total Football έκανε μ.ό. 4,3% και ακολούθησαν η Super Μπάλα Live με 3,4% και η Αθλητική Κυριακή με 2,2%.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.