11/01/2021

"Γυμναστική... από σπίτι" με τη Ζωή Δημητράκου, καθημερινά στις 09:40 στο Mega

Η Ζωή Δημητράκου φοράει τα αθλητικά της και ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά στις 09:40 στο MEGA. Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, νωρίς το πρωί, η καταξιωμένη αθλήτρια μας μαθαίνει πώς να γυμναζόμαστε σωστά και έξυπνα κάνοντας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ». Η Ζωή Δημητράκου παρουσιάζει ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα γυμναστικής για όλη την οικογένεια.

Η Ζωή Δημητράκου φοράει τα αθλητικά της και ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά στις 09:40 στο MEGA.

Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, νωρίς το πρωί,  η καταξιωμένη αθλήτρια μας μαθαίνει πώς να γυμναζόμαστε σωστά και έξυπνα κάνοντας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ».

Η Ζωή Δημητράκου παρουσιάζει ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα γυμναστικής για όλη την οικογένεια. Παράλληλα, μας αποκαλύπτει μικρά μυστικά που όλοι έχουμε ανάγκη για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να ενισχύσουμε την ευεξία μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλή διάθεση, θέληση, επιμονή και φυσικά χαμόγελο!

Και όπως πάντα στο τέλος κάθε προγράμματος, η Ζωή Δημητράκου, μαζί με τον μάγειρα Απόστολο Ρουβά, δίνουν πολύτιμες συμβουλές για υγιεινή διατροφή και διαιτητικά tips που μπορούμε εύκολα όλοι να ακολουθήσουμε στο σπίτι.

Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και καθημερινά ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο MEGA στις 09:40 με «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ».

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ» ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 09:40 ΣΤΟ MEGA

#gymapospiti

Instagram: @zoidimitrakou @gymapospiti

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.