09/04/2021

Συνεργασία ANT1 και Νova για το Euro 2020

O Ant1 και η Νova θα συνεργαστούν στην παραγωγή των αγώνων του Euro 2020, που λόγω της κρίσης της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι. Οι εκπομπές «Ο Δρόμος για το Euro», που θα ξεκινήσει 1,5 μήνα πριν από τη διοργάνωση, αλλά και το Euro Show, που θα προβάλλεται καθημερινά τόσο το απόγευμα όσο και μετά το τελευταίο παιχνίδι...

O Ant1 και η Νova θα συνεργαστούν στην παραγωγή των αγώνων του Euro 2020, που λόγω της κρίσης της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι.

Οι εκπομπές «Ο Δρόμος για το Euro», που θα ξεκινήσει 1,5 μήνα πριν από τη διοργάνωση, αλλά και το Euro Show, που θα προβάλλεται καθημερινά τόσο το απόγευμα όσο και μετά το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, τα μεσάνυχτα, θα βγαίνουν ζωντανά από τα πλατό της Nova.

Το αθλητικό team του ΑΝΤ1 θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη δημοσιογραφική ομάδα της Νova για την περιγραφή και ανάλυση των 51 αγώνων από την πρεμιέρα, στις 11 Ιουνίου, μέχρι τον τελικό, στις 11 Ιουλίου.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1, ενώ 6 από τους αγώνες που θα διεξάγονται παράλληλα, θα μεταδοθούν στο Μακεδονία ΤV. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΝΤ1, πέρα από τις «καθαρά» δημοσιογραφικές εκπομπές, θα παρουσιάσει και δύο ψυχαγωγικές εκπομπές με θέμα το Euro.

Πηγή: advertising.gr

 

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.