09/09/2021

Η "Super Μπάλα Live" επιστρέφει την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 24.00

H αθλητική εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» επιστρέφει στο MEGA, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, από την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 24:00. Κάθε εβδομάδα, η εκπομπή θα καταγράφει τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας από τα ελληνικά γήπεδα -και όχι μόνο- με αναλυτικό ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Κάθε Κυριακή πλήρης αθλητική επικαιρότητα. Παρουσιάζουν ο Γιώργος Χελάκης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Σοφία Αλατζά.

H αθλητική εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» επιστρέφει στο MEGA, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, από την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 24:00.

Κάθε εβδομάδα, η εκπομπή θα καταγράφει τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας από τα ελληνικά γήπεδα -και όχι μόνο- με αναλυτικό ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Παρουσιάζουν ο Γιώργος Χελάκης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Σοφία Αλατζά.

Γκολ, εκτενή στιγμιότυπα και επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις της Super League, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις κυριαρχούν στην ατζέντα της εκπομπής. Ακόμα, η δημοσιογραφική ομάδα θα σχολιάζει και θα αναλύει μαζί με τους καλεσμένους της εκπομπής όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδων.

Ό,τι παίζει στο γήπεδο, παίζει στη «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 24:00

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.