26/11/2021

Το OVER BALL LIVE ήρθε και αλλάζει τα βράδια της Κυριακής

Με καθαρή ματιά και χωρίς στρογγυλοποιήσεις, το OVER BALL LIVE έδειξε από την πρεμιέρα του στη web TV του OVERFM.GR, ότι τα βράδια κάθε Κυριακής, στις 22.30, δεν θα είναι μονότονα. Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, η δράση του OVER BALL LIVE συνεχίζεται και αυτή τη Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Με καθαρή ματιά και χωρίς στρογγυλοποιήσεις, το OVER BALL LIVE έδειξε από την πρεμιέρα του στη web TV του OVERFM.GR, ότι τα βράδια κάθε Κυριακής, στις 22.30, δεν θα είναι μονότονα.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, η δράση του OVER BALL LIVE συνεχίζεται και αυτή τη Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Η τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα παρουσιάζεται και σχολιάζεται με γλαφυρό και αποκαλυπτικό τρόπο, από δημοσιογράφους, αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού, δημιουργώντας μια νέα κατάσταση στο ενημερωτικό τοπίο της Κυριακής.

over ball 2

Με παρουσιαστή τον Δημοσθένη Καρμοίρη και αρχισυντάκτη εκπομπής τον Παύλο Σαχτούρη, το OVER BALL LIVE, ανέβασε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, με το πολυάριθμο κοινό που το ακολούθησε, υποσχόμενο πολλές εκπλήξεις στη συνέχεια.  

Η ανατρεπτική και διαδραστική αθλητική ενημέρωση το βράδυ της Κυριακής, στο OVERFM.GR

over ball 3

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.