Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 958

14/10/2013

Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα του "Walking Dead 4"

Γράφτηκε από: N.D
Στο νέο κύκλο βρίσκουμε το Rick (Andrew Lincoln) και την ομάδα στο φαινομενικά ασφαλές περιβάλλον της φυλακής. Όμως η ηρεμία δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς οι ‘βαδιστές’ και οι εξωτερικές απειλές δεν είναι τίποτα μπροστά στον κίνδυνο που κρύβεται μέσα από τα συρματοπλέγματα. Το σπίτι των επιζώντων και ο νέος τρόπος ζωής τους θα τεθεί σε δοκιμασία, ενώ ο αγώνας για την επιβίωση θα είναι σκληρός και γεμάτος προκλήσεις.

Απόψε Δευτέρα στις 22.30 αμέσως μετά την Αμερική, πρεμιέρα για τον 4ο κύκλο της πολυαναμενόμενης σειράς στο FOX απο τη Nova και τον OTE TV.Στο νέο κύκλο βρίσκουμε το Rick (Andrew Lincoln) και την ομάδα στο φαινομενικά ασφαλές περιβάλλον της φυλακής. Όμως η ηρεμία δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς οι ‘βαδιστές’ και οι εξωτερικές απειλές δεν είναι τίποτα μπροστά στον κίνδυνο που κρύβεται μέσα από τα συρματοπλέγματα. Το σπίτι των επιζώντων και ο νέος τρόπος ζωής τους θα τεθεί σε δοκιμασία, ενώ ο αγώνας για την επιβίωση θα είναι σκληρός και γεμάτος προκλήσεις.

Απόψε Δευτέρα στις 22.30 αμέσως μετά την Αμερική, πρεμιέρα για τον 4ο κύκλο της πολυαναμενόμενης σειράς στο FOX απο τη Nova και τον OTE TV.Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.