02/04/2014

"Τα αυτοκίνητα εκπέμπουν SOS", απόψε στο National Geographic

Γράφτηκε από: N.D.
Με το απαράμιλλο πάθος του για κάθε τι μηχανικό, ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής Tim Shaw απολαμβάνει κάθε πρόκληση που σχετίζεται με τα αυτοκίνητα και μαζί με τον συνεργάτη του Fuzz Townshend αναλαμβάνουν να δώσουν ξανά ζωή σε ταλαιπωρημένα όσο και αγαπημένα αυτοκίνητα.

Με το απαράμιλλο πάθος του για κάθε τι μηχανικό, ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής Tim Shaw απολαμβάνει κάθε πρόκληση που σχετίζεται με τα αυτοκίνητα αλλά λατρεύει και τις καλές δακρύβρεχτες ιστορίες. Εξίσου παθιασμένος με τα αυτοκίνητα, ο Fuzz Townshend παθιάστηκε με τα κλασικά αυτοκίνητα από τότε που ήταν έφηβος μαθητευόμενος μηχανικός σ’ ένα γκαράζ λεωφορείων στο Birmingham. Μαζί οι δυο τους έχουν αναλάβει όχι μόνο να ξαναζωντανέψουν χαρισματικά αυτοκίνητα αλλά και να τα παραδώσουν στους ιδιοκτήτες τους μέσα σ’ ένα ξέσπασμα έκπληξης και έντονων συναισθημάτων.

Στο δεύτερο κύκλο ο οποίος κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο National Geographic, τα αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν ανα επεισόδιo είναι : Eπ. 1: Cortina, Eπ. 2: MGTA, Eπ. 3: Porsche, Eπ. 4: Herald, Eπ. 5: Land Rover, Eπ. 6: Dart, Eπ. 7: Traveller, Eπ. 8: Volvo, Eπ. 9: Escort, Eπ. 10: VW Camper

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.