15/04/2014

Ανατροπές (τι νέο..) στο Game of Thrones!

Γράφτηκε από: N.D.
Μια ακόμη μεγάλη ανατροπή περιμένει απόψε το βράδυ τους συνδρομητές της Nova που θα παρακολουθήσουν το δεύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της επικής σειράς «Game of Thrones». Η ενημέρωση που έρχεται από Αμερική μιλά για ακόμη ένα επεισόδιο όπου ένας κεντρικός ήρωας χάνει τη ζωή του...
Μια ακόμη μεγάλη ανατροπή περιμένει απόψε το βράδυ τους συνδρομητές της Nova που θα παρακολουθήσουν το δεύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της επικής σειράς «Game of Thrones». Η ενημέρωση που έρχεται από Αμερική μιλά για ακόμη ένα επεισόδιο όπου ένας κεντρικός ήρωας χάνει τη ζωή του.

Και μάλλον αυτό είναι και ένα από τα ατού της σειράς, αφού κανείς, όσο και βασικός χαρακτήρας να είναι, δεν είναι ασφαλής. Το διαδίκτυο και τα σχετικά fora βοούν για αυτή την εξέλιξη, ενώ κυκλοφορούν και αρκετά spoilers, για αυτό αν δε θέλετε να μάθετε πρόωρα τι συνέβη, μείνετε μακριά από pc και φανατικούς του GOT σήμερα. Εμείς δεν θα αποκαλύψουμε φυσικά ποιος είναι αυτός ο χαρακτήρας, και θα περιμένουμε το αποψινό επεισόδιο με τίτλο (The Lion and the Rose) στις 22.00 στη Nova για να το …απολαύσουμε.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.