15/04/2014

Αμφιλεγόμενο το φινάλε του "How i met your mother".

Γράφτηκε από: N.D.
Ολοκληρώθηκε στην Αμερική, μετά από 9 επιτυχημένες σεζόν, η κωμική σειρά, «how I met your mother». Στις 31 Μαρτίου προβλήθηκε το επεισόδιο φινάλε, το οποίο όμως οι φαν της σειράς το υποδέχτηκαν με μάλλον ανάμεικτα συναισθήματα, αφού απ ότι φαίνεται είχαν φανταστεί μια διαφορετική εξέλιξη για τους αγαπημένους τους ήρωες...
Ολοκληρώθηκε στην Αμερική, μετά από 9 επιτυχημένες σεζόν, η κωμική σειρά, «how I met your mother». Στις 31 Μαρτίου προβλήθηκε το επεισόδιο φινάλε, το οποίο όμως οι φαν της σειράς το υποδέχτηκαν με μάλλον ανάμεικτα συναισθήματα, αφού απ ότι φαίνεται είχαν φανταστεί μια διαφορετική εξέλιξη για τους αγαπημένους τους ήρωες. Οι αντιδράσεις επικεντρώνονται κυρίως στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου για το οποίο οι θεατές δηλώνουν πως θα το ήθελαν λίγο πιο χαρούμενο.

Ο συν-δημιουργός της σειράς Carter Bays επιβεβαίωσε στο Τwitter, πως υπάρχει εναλλακτική κατάληξη στη σειρά, αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες. Είπε, ωστόσο, ότι η διαφορετική εκδοχή δεν είναι νέο υλικό από ένα άλλο σενάριο ή γύρισμα, αλλά υφιστάμενο υλικό που είχε γυριστεί πριν την εκδοχή του φινάλε που τελικά προβλήθηκε.

Η εναλλακτική κατάληξη θα εμπεριέχεται στο πακέτο dvd της 9ης σεζόν αλλά και στο ολοκληρωμένο πακέτο με όλες τις σεζόν που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.