16/04/2014

Πάσχα με τα διαμάντια της Disney στον OTE TV!

Γράφτηκε από: N.D.
Διακοπές με τις θρυλικές ταινίες της συλλογής DISNEY DIAMONDS αποκλειστικά στο OTE Cinema 1HD! Για πρώτη φορά, στην ελληνική τηλεόραση! Διακοπές...με τον Μόγλη, τον Μπάμπι, τον Σίμπα, την Λαίδη και τον Αλήτη, τον Ντάμπο & τα 101 σκυλιά της Δαλματίας!

Διακοπές με τις θρυλικές ταινίες της συλλογής DISNEY DIAMONDS αποκλειστικά στο OTE Cinema 1HD! Για πρώτη φορά, στην ελληνική τηλεόραση! Διακοπές...με τον Μόγλη, τον Μπάμπι, τον Σίμπα, την Λαίδη και τον Αλήτη, τον Ντάμπο & τα 101 σκυλιά της Δαλματίας! Αυτό το Πάσχα, η ανεκτίμητη ανθολογία των διασημότερων ταινιών της DISNEY, φωτίζει τα πρωινά των παιδιών & τα απογεύματα όλης της οικογένειας! Από την Παρασκευή 11/04 2 μεταγλωττισμένες ταινίες από τις 11 κάθε πρωί! Και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές προβολές, με μια υποτιτλισμένη ταινία, στις 19:30 κάθε απόγευμα για τις ταινίες Animal Kingdom!

 

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.