Skip to main content
24 Απριλίου 2014 17:56

Αθλητικό & κινηματογραφικό υπερθέαμα στον ΟΤΕ TV

Εβδομάδα 24-30 Απριλίου 2014

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F5bd8d62852dbdcb804bf14051c351ad8 XL

Απόλυτο highlight αυτή την εβδομάδα, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός, το Σάββατο 26 Απριλίου στις 20.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο, που θα καλύψει σε High Definition ο ΟΤΕ TV στο OTE SPORT 1HD. Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουμε την πρεμιέρα του πολυβραβευμένου Behind the Candelabra

Απόλυτο highlight αυτή την εβδομάδα, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός, το Σάββατο 26 Απριλίου στις 20.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο, που θα καλύψει σε High Definition ο ΟΤΕ TV στο OTE SPORT 1HD.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουμε την πρεμιέρα του πολυβραβευμένου Behind the Candelabra του Στίβεν Σόντεμπεργκ, με τους Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον σε ρεσιτάλ ερμηνείας στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, την κομεντί φαντασίας Η Κρυφή Ζωή του Walter Mitty του Μπεν Στίλερ και την Επιστοφή στο Ρινγκ των Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Σιλβέστερ Σταλόνε στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, καθώς επίσης τη νέα δραματική αστυνομική σειρά Red Road στο Sundance Channel.

Επίσης, δεν θα χάσουμε το αφιέρωμα του VH1 στα 100 καλύτερα Νο1 τραγούδια όλων των εποχών, το Σάββατο 26 Απριλίου.

O Τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 26 Απριλίου, 37 χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση στη διοργάνωση το 1977, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των ΟΤΕ SPORT. O ΟΤΕ TV θα καλύψει την αναμέτρηση σε υψηλή ευκρίνεια, με pre game εκπομπή από τις 18.00, τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα στις 20.00 και όλο το ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην post game εκπομπή στις 22.00, όλα στο OTE SPORT 1HD.

Τις εκπομπές παρουσιάζουν οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανος Αβραμίδης και Γιώργος Θαναηλάκης, με τον Βασίλη Σαμπράκο στον σχολιασμό, ενώ τον αγώνα περιγράφουν ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Τάσος Κολλίντζας. Στο στούντιο του OTE TV στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα βρίσκονται οι παλαίμαχοι παίκτες των δύο αντιπάλων Κριστόφ Βαζέχα και Λουκάς Καραδήμος. Όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά την αγώνα αναλαμβάνουν οι Κώστας Χαλβατσιώτης, Πάνος Μάλαμας, Μιχάλης Μελισσίδης, Πέτρος Πολυχρονίδης, Αποστόλης Πάνος και Αριάννα Παπαγιάννη.

Στο αθλητικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν ακόμη τα ντέρμπι κορυφής Λίβερπουλ-Τσέλσι (Κυριακή 27/4, 16.05, OTE SPORT 1HD), Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 27/4, 18.00, OTE SPORT 4), Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα (Κυριακή 27/4, 22.00, OTE SPORT 2HD), Ρόμα-Μίλαν (Παρασκευή 25/4, 21.45, OTE SPORT 1HD) και Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ (Σάββατο 26/4, 19.30, ΟΤΕ SPORT 3HD), καθώς επίσης τα playoff της Football League, Αιγινιακός-Ολυμπιακός Βόλου, Φωστήρας-Χανιά, Ηρακλής-Κασσιόπη και Νίκη Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών, την Τετάρτη 30 Απριλίου.

Πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα περιμένει αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema On Demand.

Ξεχωρίζει η πρεμιέρα του Behind the Candelabra του Στίβεν Σόντερμπεργκ, για τη ζωή του διάσημου πιανίστα με τις εκκεντρικές εμφανίσεις Λιμπεράτσε, την Πέμπτη 24 Απριλίου στις 21.00, στο OTE CINEMA 1HD. Η ταινία κέρδισε 11 βραβεία Emmy και 2 Χρυσές Σφαίρες, ενώ οι πρωταγωνιστές Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Στο ίδιο κανάλι, θα προβληθούν σε πρώτη προβολή η γαλλική ρομαντική κομεντί Τα Παιχνίδια της Αγάπης με την Κατρίν Ντενέβ και την Κιάρα Μαστρογιάνι (Παρασκευή 25/4, 21.00) και το αστυνομικό θρίλερ εποχής Οι Υποψίες του Κυρίου Γουίτσερ: Ο Φόνος στην Angel Lane, βασισμένο στις πραγματικές ιστορίες του ντετέκτιβ Τζακ Γουίτσερ (Δευτέρα 28/4, 21.00). Ακόμη, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν τη συγκλονιστική ερμηνεία του Σον Πεν ως πρώην ροκ σταρ στο Εκεί που Χτυπά η Καρδιά μου (Σάββατο 26/4, 21.00), του Πάολο Σορεντίνο (του βραβευμένου με Όσκαρ Η Τέλεια Ομορφιά), και τον Μελ Γκίμπσον στην αστυνομική περιπέτεια Οι Καλοκαιρινές μου Διακοπές (Κυριακή 27/2, 21.00), στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.

Εξαιρετικές και οι νέες προσθήκες στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, με την κωμωδία φαντασίας Η Κρυφή Ζωή του Walter Mitty του Μπεν Στίλερ με τον ίδιο και την Κρίστεν Γουίγκ στους κεντρικούς ρόλους, την απολαυστική κωμωδία Επιστροφή στο Ρινγκ με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Σιλβέστερ Σταλόνε να έρχονται αντιμέτωποι στο ρινγκ 30 χρόνια μετά τον τελευταίο τους αγώνα, αλλά και το δράμα μυστηρίου Οι Λέξεις με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Ντένις Κουέιντ, Ολίβια Γουάιλντ και Ζόι Σαλντάνα, να ξεχωρίζουν.

Σε πρώτη προβολή επίσης, και το all star θρίλερ του Ρόμπερτ Ρέντφορντ Ο Κανόνας της Σιωπής, με τον ίδιο, τον Νικ Νόλτε, τον Στάνλεϊ Τούτσι, την Τζούλι Κρίστι και την Σούζαν Σάραντον, που θα προβληθεί στο Village Cinema τη Δευτέρα 28 Απριλίου στις 21.00.

Τη βιογραφική ταινία Sex & Drugs & Rock & Roll για τη ζωή της θρυλικής φιγούρας της βρετανικής πανκ σκηνής, Ίαν Ντιούρι, με τον Άντι Σέρκις στον κεντρικό ρόλο, θα απολαύσουν, στο πλαίσιο του αφιερώματος CINEMA ROCKS, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο ΟΤΕ CINEMA 2 (Τρίτη 29/4, 22.00).

Πρεμιέρα κάνει στο Sundance Channel HD, μόνο στον ΟΤΕ TV, η νέα πολυαναμενόμενη δραματική αστυνομική σειρά The Red Road του Άρον Γκουζικόφσκι, σεναριογράφου του Prisoners. Η σειρά μας μεταφέρει σε μια μικρή κοινότητα του Νιου Τζέρσι με σκοτεινά μυστικά, ενώ στους κεντρικούς ρόλους βρίσκουμε τους Μάρτιν Χέντερσον, Τζέισον Μομόα και Τζουλιάν Νίκολσον (Πέμπτη 24/4, 23.00).

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 19.00 στο Nat Geo Wild HD, η νέα σειρά reality Στη Φάρμα της Νάταλι, η οποία παρακολουθεί τις προσπάθειες μίας οικογένειας που μετακόμισε από την πόλη στην επαρχία να τα βγάλει πέρα με μία φάρμα 200 ζώων.

Επίσης, τον 8ο κύκλο της σειράς Μάχες Αποσκευών του Discovery Channel μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, την Πέμπτη 24 Απριλίου στις 22.00, με τη δημοπρασία του Διεθνούς Αερολιμένα του Μαϊάμι, από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, να ανοίγει το season. Πρεμιέρα και για το νέο κύκλο του Global Trekker, όπου ο Ζέι Χάρτινγκ γυρίζει τον κόσμο ανακαλύπτοντας νέες κουλτούρες και λαούς, την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 21.00 στο Travel Channel HD.

Το αφιέρωμα του VH1 στα 100 Νο1 τραγούδια όλων των εποχών, που βρέθηκαν στην κορυφή των charts, θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το Σάββατο 26 Απριλίου, back-2-back από τις 13.00 έως τις 21.00.

Νέοι αγαπημένοι ήρωες προστίθενται στην παρέα του Disney Junior στον OTE TV αυτή την εβδομάδα, με τον Julius Junior, ένα μαϊμουδάκι που λατρεύει τις εφευρέσεις και τα όνειρα, να καταφθάνει στο κανάλι το Σάββατο 26 Απριλίου στις 10.25.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

{gallery}11540{/gallery} 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...
  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
  • Ελεύθερη επιλογή router

    Ελεύθερη επιλογή router

    Σύμφωνα με τον νόμο του Ελληνικού Κράτους που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 7271 31/12/2022, παρέχεται στους καταναλωτές, από την 1η Οκτωβρίου 2023, η δυνατότητα να χρησιμοποιούν τερματικό εξοπλισμό (ro...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • TP-Link ER706W

    TP-Link ER706W

    Το TP-Link ER706W είναι ένα νέο ασύρματο router διπλής ζώνης εταιρικής ποιότητας. Είναι ιδανικό για απομακρυσμένη διαχείριση που απαιτεί υψηλή απόδοση, χάρη στον επαναστατικό συνδυασμό των τελευτα...
  • Bridge Cable KL017

    Bridge Cable KL017

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου Bridge Cable KL017. Πρόκειται για καλώδιο LAN κατηγορίας CAT6, το οποίο είναι τύπου S/FTP. Διαθέτει τη μέγιστη δυνατή θωράκιση...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα Single LNB AN7123, Twin LNB AN7126 και Quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...