16/07/2014

Και πάλι στα EMMY οι Beatles!

Γράφτηκε από: N.D
Ήθελα εδώ και μερικές ημέρες να αναφερθώ σε ένα μουσικό αφιέρωμα στους Beatles που παρακολούθησα πρόσφατα μέσα από την υπηρεσία Nova GO, και το έναυσμα τελικά μου δόθηκε σήμερα, μόλις διάβασα πως το συγκεκριμένο αφιέρωμα του CBS για την 50η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση των θρυλικών BEATLES στο σόου του Έντ Σάλλιβαν, είναι υποψήφιο και για 6 βραβεία ΕΜΜΥ.

Ήθελα εδώ και μερικές ημέρες να αναφερθώ σε ένα μουσικό αφιέρωμα στους Beatles που παρακολούθησα πρόσφατα μέσα από την υπηρεσία Nova GO και το έναυσμα τελικά μου δόθηκε σήμερα, μόλις διάβασα πως το συγκεκριμένο αφιέρωμα του CBS για την 50η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση των θρυλικών BEATLES στο σόου του Έντ Σάλλιβαν,  είναι υποψήφιο και για 6 βραβεία ΕΜΜΥ.Στο αφιέρωμα που έχει τον τίτλο «The Beatles: Τhe Night That Changed America» ο Πωλ Μακάρτνεϊ και ο Ρίνγκο Στάρ ανεβαίνουν στη σκηνή προσφέροντας μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία ενώ μαζί τους και μια πληθώρα εξαιρετικών καλλιτεχνών όπως οι Stevie Wonder, Katy Perry, Maroon 5, Annie Lenox, John Mayer, Alicia Keys, Dhani Harrison (γιός του αείμνηστου George Harrison) και πολλοί ακόμη, προσθέτουν τη δική τους ερμηνεία στα αξέχαστα τραγούδια των «σκαθαριών».

Μια πολύ όμορφη βραδιά που όλοι οι φίλοι της μουσικής θα πρέπει να απολαύσουν.

Και μια που η κουβέντα είναι στους Beatles, δεν θα πρέπει να ξεχάσω να αναφέρω πως την Πέμπτη 17 Ιουλίου στο Ηρώδειο, υπάρχει το «The Beatles Tribute Project».

Η Καμεράτα – Ορχήστρα των φίλων της μουσικής θα πλημμυρίσει τον χώρο με τη μαγική και διαχρονική μουσική των «Σκαθαριών, εκτελεσμένα από συμφωνική ορχήστρα με τέσσερις τραγουδιστές ενώ guest είναι το ποπ γκρουπ MΕΛΙSSES.  

Σημ: To φωτογραφικό υλικό είναι απο screenshots της νέας υπηρεσίας της Nova για smartphones, laptops και tablets, με την ονομασία Nova GO.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.