Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16 Ιουλίου 2014 19:52

Πρεμιέρα για Fast & Furious 6, The Pacific και Band of Brothers στον ΟΤΕ TV

Εβδομάδα 17 Ιουλίου -23 Ιουλίου 2014

2a28aebc1200566778a4366dd1286083 XL 6598504f

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 1HD μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες της NBCUniversal, το blockbuster Οι Μαχητές των Δρόμων 6 με τους Βιν Ντίζελ και Πολ Γουόκερ. Στο ίδιο κανάλι, ξεκινούν οι πολεμικές σειρές The Pacific και Band of Brothers με την υπογραφή των Στίβεν Σπίλμπεργκ…

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 1HD μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες της NBCUniversal, το blockbuster Οι Μαχητές των Δρόμων 6 με τους Βιν Ντίζελ και Πολ Γουόκερ. Στο ίδιο κανάλι, ξεκινούν οι πολεμικές σειρές The Pacific και Band of Brothers με την υπογραφή των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς, ενώ στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand θα προβληθούν το εξαιρετικό Inside Llewyn Davis των αδελφών Κοέν και το συγκινητικό Labor Day με τους Κέιτ Γουίνσλετ και Τζος Μπρόλιν.

Επίσης, το συναρπαστικό ταξίδι του OTE CINEMA 2 στα κινηματογραφικά 80s συνεχίζεται με τους Blues Brothers και τον Conan the Barbarian.

Στα highlights της εβδομάδας ασφαλώς περιλαμβάνεται και η πρεμιέρα του The Strain στο κανάλι FOX, της πρώτης και πολυαναμενόμενης σειράς τρόμου του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (Hellboy, Pacific Rim), αμέσως μετά την Αμερική.

Από τα αθλητικά, ξεχωρίζουν οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ με Τσβόλε και Βαάλβικ αυτή την εβδομάδα στο ΟΤΕ SPORT 4, καθώς και ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Νασιονάλ και Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ στο ίδιο κανάλι, ενώ στην Formula 1, η δράση μεταφέρεται στο γερμανικό Γκραν Πρι και το θρυλικό Χοκενχάιμ, που θα καλύψει αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια το OTE SPORT 1HD.

Τον Ιούλιο, τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και τα κανάλια Eurosport στον OTE TV, συνεχίζουν να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις με κορυφαία σπορ και αναμετρήσεις για όλους τους φιλάθλους.

Στο ποδόσφαιρο, το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ και ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία, με αντίπαλο τη Τσβόλε (Παρασκευή 18 Ιουλίου, 20.00,
OTE SPORT 4) και τη Βαάλβικ (Τετάρτη 23 Ιουλίου, 20.00 OTE SPORT 4), ενώ για τα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής σε επίπεδο συλλόγων, διεξάγεται ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Νασιονάλ και Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ (Τετάρτη 23 Ιουλίου, 03.15 OTE SPORT 4). Επίσης, από τα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, αρχίζουν στις 19 Ιουλίου οι μεταδόσεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών, ενώ από τις 14 Ιουλίου θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών-γυναικών στην Ουγγαρία.

Στην Formula 1, η μάχη για την καρό σημαία συνεχίζεται στο γερμανικό Γκραν Πρι και το θρυλικό Χοκενχάιμ, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Ιουλίου στο OTE SPORT 1HD.

Τα αστέρια του παγκόσμιου τένις δίνουν ραντεβού στη Γερμανία και την Κολομβία, για τα σπουδαία τουρνουά τένις ATP 500 του Αμβούργου και ATP 250 της Μπογκοτά. Επιπλέον, από την Πέμπτη 17 έως και την Κυριακή 20 Ιουλίου, οι φίλοι του βόλεϊ θα απολαύσουν τους τελικούς της World League από την Φλωρεντία, ενώ οι κορυφαίοι παίκτες και παίκτριες του beach volley θα αναμετρηθούν για τον τίτλο στο τουρνουά της Χάγης.

Εξαιρετικές οι επιλογές αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, όπου ξεχωρίζουν η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα βιογραφική ταινία Μαντέλα: Ο Δρόμος Προς την Ελευθερία με τον Ίντρις Έλμπα, για τη ζωή και τον αγώνα του Νοτιοαφρικανού ηγέτη, το εξαιρετικό μουσικό δράμα των αδελφών Κοέν Inside Llewyn Davis, για τη ζωή ενός φολκ/ροκ μουσικού (Όσκαρ Ίσαακ) στο νεοϋορκέζικο Γκρίνουιτς Βίλατζ του 1961, αλλά και το συγκινητικό Labor Day του Τζέισον Ράιτμαν (Juno, Ραντεβού στον Αέρα) με την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Τζος Μπρόλιν.

Στο OTE CINEMA 1HD, «λαμβάνουμε θέσεις μάχης» και ξεχωρίζουμε τις εξαιρετικές πολεμικές σειρές The Pacific και Band of Brothers, με την υπογραφή των παραγωγών Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς, που κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 21.00 και τις 22.00 αντίστοιχα. Το The Pacific αφηγείται τις μάχες ομάδας Αμερικανών πεζοναυτών στις ακτές του Ειρηνικού, νότια της Ιαπωνίας, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ το βραβευμένο με 6 Emmy και 1 Χρυσή Σφαίρα Band of Brothers αναφέρεται στον
5ο λόχο αλεξιπτωτιστών που συμμετείχαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για τους λάτρεις της περιπέτειας και της ταχύτητας προβάλλεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή το blockbuster Οι Μαχητές των Δρόμων 6 με τους Βιν Ντίζελ και Πολ Γουόκερ, από τις εμπορικότερες ταινίες του 2013 (Πέμπτη 17/7, 21.00), ενώ για την Κυριακή 20/7 στις 21.00, βάζουμε στο πρόγραμμα τη ρομαντική κωμωδία Το Μυστικό της Αποτυχίας μου σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κοξ με τους Ράιαν Φελίπε και Άννα Πάκουιν. Στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί η περιπέτεια φαντασίας Αβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός Βρυκολάκων με τους Μπέντζαμιν Γουόλκερ και Ρούφους Σιούελ (Δευτέρα, 21/7, 21.00).

Από το πρόγραμμα του OTE CINEMA 2, ξεχωρίζει το βραβευμένο δράμα Ο Επίμονος Κηπουρός με τον Ρέιφ Φάινς και την Ρέιτσελ Βάις, που κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ για την εξαιρετική της ερμηνεία, την Κυριακή 20 Ιουλίου στις 22.00.

Για το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στα καλύτερα του σινεμά των 80s, θα προβληθούν η εμβληματική μουσική κωμωδία του Τζον Λάντις The Blues Brothers με τους απολαυστικούς Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόυντ, και το all time classic Κόναν ο Βάρβαρος με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ σε έναν από τους πρώτους ρόλους που τον ανέδειξαν (Τρίτη 22 Ιουλίου στις 19.45 και 22.00).

Πρεμιέρα κάνει η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, The Strain, τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 23.10 στο FOX, αμέσως μετά την προβολή της στην Αμερική. Βασισμένο στην ομώνυμη best-seller τριλογία το The Strain ακολουθεί τις έρευνες μίας ομάδας επιστημόνων να αναχαιτίσουν μία μυστηριώδη επιδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε βαμπίρ.

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 19.05, η νέα σειρά του Discovery Channel Chrome Underground με τους Γιουσούφ Τζόνσον και Αντόνιο Μπρουνέτ να αναζητούν σπάνια vintage αυτοκίνητα σε μερικά από τα πιο επικίνδυνα μέρη του κόσμου, ενώ την Τρίτη 22 Ιουλίου στις 19.00, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Wild Kalahari στο Nat Geo Wild HD μας ταξιδεύει στις αφρικανικές πεδιάδες όπου κάθε ζωντανός οργανισμός δίνει το δικό του καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Επίσης, στο νέο κύκλο της σειράς Trip Flip (Κυριακή 20/7, 19.00) ο λάτρης της περιπέτειας Μπερτ Κρέισερ προσπαθεί να πείσει ανθρώπους που συναντά στο δρόμο να τον ακολουθήσουν σε ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής που θα τους μείνει αξέχαστο.

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 17.05, μικροί και μεγάλοι μπορούν να δουν σε πρώτη προβολή στο Disney Channel την υποψήφια για Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων Ο Αυτοκράτορας έχει κέφια, ενώ από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 19.30, με τα νέα επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων Ο Χαλκ και οι Πράκτορες της Διάλυσης στο Disney XD, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν τον ήρωα με τη μεγαλύτερη και δυνατότερη γροθιά στο σύμπαν της Marvel, να πρωταγωνιστεί στη δική του σειρά.

Το αφιέρωμα του VH1, VH1 Hearts The 00’s: 100, με τα 100 καλύτερα τραγούδια των zeros, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, το Σάββατο 19 Ιουλίου από τις 13.00.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 19 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 25 πρεμιέρες το μήνα και 1.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

{gallery}12223{/gallery}

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...