18/08/2014

Ντοκιμαντέρ για το Costa Concordia στο National Geographic

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η National Geographic Channels International θα προβάλλει ένα ειδικό ντοκιμαντέρ για την ανάκτηση του βυθισμένου ιταλικού υπερωκεάνιου Costa Concordia. To «The Raising of the Costa Concordia» θα μεταδοθεί από τα κανάλια της NGCI αργότερα μέσα στον Αύγουστο. Το ντοκιμαντέρ της Windfall Films εξετάζει τα επιτεύγματα της μηχανικής που απαιτήθηκαν για την ανύψωση, πλεύση...

Η National Geographic Channels International θα προβάλλει ένα ειδικό ντοκιμαντέρ για την ανάκτηση του βυθισμένου ιταλικού υπερωκεάνιου Costa Concordia. To «The Raising of the Costa Concordia» θα μεταδοθεί από τα κανάλια της NGCI αργότερα μέσα στον Αύγουστο.

Το ντοκιμαντέρ της Windfall Films εξετάζει τα επιτεύγματα της μηχανικής που απαιτήθηκαν για την ανύψωση, πλεύση και ρυμούλκηση του πλοίου, που ναυάγησε στο ιταλικό νησί Giglio το 2012, με κόστος 32 ανθρώπινων ζωών.

Η Windfall ακολούθησε τους 500 μηχανικούς, δύτες, συγκολλητές και χειριστές γερανών από εκείνη τη στιγμή, και κατέγραψε αυτό που το NGCI περιγράφει ως «ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της μηχανικής που έχουν ποτέ αναληφθεί».

«Για δύο σχεδόν χρόνια, οι κάμερες της Windfall Films παρακολουθούν το έργο της ανάκτησης του Costa Concordia από κοντά», λέει ο διευθυντής δημιουργικού της Windfall Films, Carlo Massarella. «Η απόκτηση πρόσβασης σε τέτοιο επίπεδο σε μία επιχείρηση χωρίς προηγούμενο, δεν ήταν μόνο μία αποκαλυπτική εμπειρία, αλλά και μία απόδειξη για τα προσόντα μας σε αυτό τον τομέα».

Η σκηνοθεσία του ειδικού αυτού ντοκιμαντέρ ανήκει στον Colin Cambell,, και η παραγωγή του στον Massarella της Windfall.

http://tbivision.com

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.