Skip to main content
19 Νοεμβρίου 2014 20:18

Τα Highlights του προγράμματος OTE TV, 20 – 26/11/2014

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F6b16fdb01bd4b3abb441c868bafc2498 XL

Τα ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα-Σεβίλη, η αναμέτρηση Παναχαϊκή-ΑΕΚ για την Football League, οι κορυφαίοι αγώνες μπάσκετ Houston Rockets-Dallas Mavericks και Memphis Grizlies-Los Angeles Clippers για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, μαζί με τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για…

Τα ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα-Σεβίλη, η αναμέτρηση Παναχαϊκή-ΑΕΚ για την Football League, οι κορυφαίοι αγώνες μπάσκετ Houston Rockets-Dallas Mavericks και Memphis Grizlies-Los Angeles Clippers για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, μαζί με τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για την F1 στο Άμπου Ντάμπι, προσφέρουν συναρπαστικό αθλητικό θέαμα αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ Ψάχνοντας τον Sugar Man, αλλά και της ταινίας κινουμένων σχεδίων Εγώ ο Απαισιότατος 2, σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD, καθώς επίσης η προβολή του πολυβραβευμένου και εξαιρετικού Amour του Μαίκλ Χάνεκε στο OTE CINEMA 2.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σειράς ο Πύργος του Ντάουντον την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στο OTE CINEMA 1HD, ενώ συνεχίζονται με νέα επεισόδια τα Fargo, Banshee και Hemlock Grove Κ2.

Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη λόγω των προκριματικών των εθνικών ομάδων, τα μεγάλα ντέρμπι επιστρέφουν στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην Serie A και στο ντέρμπι della Madonnina, όπου την Κυριακή 23 Νοεμβρίου Μίλαν και Ίντερ έρχονται αντιμέτωπες (21.45 ΟΤΕ SPORT 1HD). Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρωτάθλημα και της Barclays Premier League, όπου ξεχωρίζει ο αγώνας Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σάββατο 22 Νοεμβρίου, 19.30, ΟΤΕ SPORT 1HD), ενώ στην La Liga Μπαρτσελόνα και Σεβίλη μάχονται για τη νίκη και μόνο σε έναν αγώνα όπου ο νικητής θα βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας (Σάββατο 22 Νοεμβρίου, 21.00, ΟΤΕ SPORT 2HD).

Στα ελληνικά γήπεδα, η δράση μεταφέρεται στην 6η αγωνιστική της Football League σε νότιο και βόρειο όμιλο, όπου ξεχωρίζει ο αγώνας Παναχαϊκή-ΑΕΚ (Κυριακή 23 Νοεμβρίου, 18,00 ΟΤΕ SPORT 4HD).

Στα παρκέ του μπάσκετ, οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών του ΝΒΑ με την αναμέτρηση Houston Rockets (Κώστας Παπανικολάου) και Dallas Mavericks την Κυριακή 23 Νοεμβρίου (03:00, ΟΤΕ SPORT 3HD), αλλά και Memphis Grizzlies (Κώστας Κουφός, Νικ Καλάθης) με Los Angeles Clippers τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου (01.00, ΟΤΕ SPORT 3HD). Επίσης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον μαχητικό ΠΑΟΚ την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 12.30, στο ΟΤΕ SPORT 3HD.

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και η στέψη του πρωταθλητή της Formula 1 θα καλυφθούν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο

ΟΤΕ SPORT 2HD, με τους Χάμιλτον και Ρόζεμπεργκ να διεκδικούν τον τίτλο την Κυριακή 23 Νοεμβρίου (14.45).

Πρεμιέρα για το αγγλικό πρωτάθλημα Snooker την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, που θα καλύψουν με ζωντανές μεταδόσεις τα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, στον ΟΤΕ TV.

Πλούσιο το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand, όπου κάνουν πρεμιέρα το Maleficent με την Αντζελίνα Τζολί και την Ελ Φάνινγκ, η κωμωδία Ερασιτέχνης Ζιγκολό του Τζον Τορτούρο με τον ίδιο, τον Γούντι Άλεν και την Σάρον Στόουν, καθώς και ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή με τον Γκάρι Όλντμαν, όλες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Στο πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 1HD ξεχωρίζει η πρεμιέρα του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ Ψάχνοντας τον Sugarman, για το ταξίδι αναζήτησης του Σίξτο Ροντρίγκεζ, του μεγαλύτερου ροκ σταρ της δεκαετίας του ’70 στη Ν. Αφρική, ο οποίος παρέμεινε εντελώς άγνωστος στην Αμερική, σε α’ τηλεοπτική προβολή. Η ταινία διακρίθηκε με Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ και σειρά άλλων διεθνών βραβείων (Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, 21.00). Σε α΄προβολή στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν μία από τις εμπορικότερες ταινίες της χρονιάς, το υποψήφιο για Όσκαρ animation Εγώ ο Απαισιότατος 2 (Κυριακή 23 Νοεμβρίου, 21.00) στην Blockbuster ζώνη, ενώ δεν πρέπει να χάσουν το εξαιρετικό Amour του Μάικλ Χάνεκε, με τους Ζαν-Λουί Τρεντινιάν και Εμανουέλ Ριβά, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 2. H ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίκινα στις Κάνες, Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, και αποτελεί κορυφαία δημιουργία του σπουδαίου Αυστριακού σκηνοθέτη.

Το πρόγραμμα του OTE CINEMA 2 συμπληρώνουν δύο κλασικές ταινίες που βασίζονται σε βιβλία του Στίβεν Κινγκ, το οσκαρικό θρίλερ Misery με τον Τζέιμς Κάαν και την Κάθι Μπέιτς (Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, 22.00) και το θρυλικό Carrie του Μπράιαν Ντε Πάλμα με την Σίσι Σπέισικ (Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, 22.00).

Για τους φίλους των σειρών, απόλυτο highlight αυτή την εβδομάδα είναι η προβολή του 8ου επεισοδίου του 5ου κύκλου της σειράς ο Πύργος του Ντάουντον την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στο OTE CINEMA 1HD (το τελευταίο 9ο και χριστουγεννιάτικο επεισόδιο θα προβληθεί στις 26 Δεκεμβρίου, 24 ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Μ. Βρετανία), ενώ συνεχίζονται με νέα επεισόδια τα Fargo, Banshee (Τρίτη 25 Νοεμβρίου, 21.00 & 22.00) και Hemlock Grove Κ2 (Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, 22.00).

Τέλος, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν τις all-time-classic περιπέτειες φαντασίας, Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι του Ρόμπερτ Ζεμέκις και το sequel Το Διαμάντι του Νείλου με τους Μάικλ Ντάγκλας και Κάθλιν Τέρνερ, σε back2back προβολή το Σάββατο 22 Νοεμβρίου από τις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD.

Στη νέα σειρά του Discovery Channel Fantomworks, από το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 21.00, ο ειδικός στην αποκατάσταση παλιών και κατεστραμένων αυτοκινήτων Dan Short αναλαμβάνει τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, ενώ το θεαματικό αφιέρωμα του Nat Geo Wild HD, Wild Spain, ακολουθεί τη διαδρομή του ποταμού που διασχίζει την Ισπανία από τα βουνά Cazorla μέχρι το Εθνικό Πάρκο Donana, μέσα από τα μάτια και τις περιπέτειες μίας αλεπούς (Τρίτη 25 Νοεμβρίου, 19.00). Επίσης, οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Αρκέτ και Μάικ ΜακΓκίνες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μέσα από την εκπομπή του Travel Channel Tripaholics (Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, 21.00) προσπαθώντας να στριμώξουν όσο περισσότερη διασκέδαση και εξερεύνηση μπορούν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, από τα αξιοθέατα της Βουδαπέστης έως τη σκληρή φύση της Αλάσκα κι από τον αρχαίο πολιτισμό του Τελ Αβίβ έως τη μοναδική νυχτερινή ζωή της Νέας Ορλεάνης.

Τα νέα επεισόδια της σειράς του Nickelodeon Τέρατα και Εξωγήινοι που βασίζεται στους χαρακτήρες της ταινίας της Dreamworks και παρακολουθεί τις αστείες περιπέτειες των αξιαγάπητων και καλοπροαίρετων τεράτων, αρχίζουν να προβάλλονται από την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στις 17.45.

Την θρυλική συναυλία The Freddie Mercury Tribute Concert για τον κορυφαίο frontman των Queen, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 1992 στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, συγκεντρώνοντας πάνω από 72 χιλιάδες θεατές, δεν πρέπει να χάσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο IiConcerts HD. H συναυλία θα προβληθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 22.00, με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων από το θάνατο του σπουδαίου Φρέντι Μέρκιουρι.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του

OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 {gallery}13204{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...