Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
18 Φεβρουαρίου 2015 18:32

Τα highlights του προγράμματος του OTE TV, 19 – 25 Φεβρουαρίου

Οι μεγάλοι τελικοί των Κυπέλλων μπάσκετ Ισπανίας & Ιταλίας μόνο στον OTE TV

ea01ba48f5aa073575a70c5d9362e9fe XL e1825dd9

Σπουδαία ποδοσφαιρικά ραντεβού από τα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ από Barclays Premier League, Γιουβέντους-Αταλάντα και Ρόμα-Ελλάς Βερόνα από Serie A, Ρεάλ Μαδρίτης-Έλτσε και Μπαρτσελόνα-Μάλαγα από La Liga…

Σπουδαία ποδοσφαιρικά ραντεβού από τα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ από Barclays Premier League, Γιουβέντους-Αταλάντα και Ρόμα-Ελλάς Βερόνα από Serie A, Ρεάλ Μαδρίτης-Έλτσε και Μπαρτσελόνα-Μάλαγα από La Liga ή Πάντερμπορν-Μπάγερν Μονάχου από Bundesliga, μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν οι μεγάλοι τελικοί στα Κύπελλα Ισπανίας και Ιταλίας, που θα καλύψουν αυτό το Σαββατοκύριακο τα κανάλια OTE SPORT 3HD και OTE SPORT 5HD.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του κλειστοφοβικού θρίλερ Snowpiercer με τους Κρις Έβανς και Τίλντα Σουίντον, σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Village Cinema, το blockbuster του Αντουάν Φούκουα Ο Όλυμπος Έπεσε με τον Τζέραλντ Μπάτλερ στο OTE CINEMA 1HD, αλλά και η συνέχεια του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 σε βραβευμένες ταινίες, με εξαιρετικές arthouse επιλογές σε πρώτη προβολή, όπως το Νορβηγικό Στο Σκοτάδι ή το υποψήφιο για Όσκαρ Omar από την Παλαιστίνη, αλλά και all time classics όπως το West Side Story ήπρόσφατεςεπιτυχίεςσαν το Σώμα με Σώμα με την εξαιρετική ερμηνεία της Μαριόν Κοτιγιάρ.

Ζωντανά στο κόκκινο χαλί των 87ων βραβείων Όσκαρ μας μεταφέρει το κανάλι E! HD την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, ενώ η φοβερή ομάδα του Fashion Police αναλαμβάνει τον σχολιασμό των εμφανίσεων των σταρ.

Ξεχωρίζει επίσης η πρεμιέρα της νεάς σειράς του Travel Channel HD Made in America, όπου ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Τζορτζ Μοτζ αποκαλύπτει τα μυστικά των πιο διάσημων αμερικανικών προϊόντων.

Κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά και τους μεγάλους τελικούς στα Κύπελλα μπάσκετ Ισπανίας και Ιταλίας, μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.

Στην Barclays Premier League ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ (Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, 19.30, OTE SPORT 1HD) και Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ (Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, 18.15, OTE SPORT 1HD). Στην Ιταλία, λίγο πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος, Γιουβέντους και Ρόμα ρίχνονται στη μάχη. Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου η «μεγάλη κυρία» φιλοξενεί την Αταλάντα (21.45, OTE SPORT 5HD), ενώ την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου η Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Ελλάς Βερόνα (16.00, OTE SPORT 2HD).

Ο δρόμος για το ραντεβού του “el clasico” στην Ισπανία δεν είναι ρόδινος για Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο ομάδες πρέπει να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο τον τίτλο του φαβορί και να κερδίσουν τους αγώνες. Για την 24η αγωνιστική της La Liga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Μάλαγα (Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, 17.00, OTE SPORT 2HD) και η πρωτοπόρα Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Έλτσε (Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, 22.00, OTE SPORT 2HD). Το εμπόδιο της Πάντερμπον καλείται να ξεπεράσει η Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου (16.30, OTE SPORT 3HD) για την 22η αγωνιστική της Bundesliga, αν θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Βόλφσμπουργκ.

Τα πρώτα Κύπελλα μπάσκετ σε Ισπανία και Ιταλία, βρίσκουν τους διεκδικητές τους αυτό το Σαββατοκύριακο στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν τους ημιτελικούς το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και τους τελικούς αγώνες την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου. Σε παράλληλη μετάδοση στις 20.00, οι μεγάλοι τελικοί σε ACB Copa del Rey και Italian Basketball National Cup θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT 3HD και OTE SPORT 5HD αντίστοιχα.

Πρεμιέρα κάνει σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Village Cinema μόνο στον OTE TV το sci-fi θρίλερ του Νοτιοκορεάτη Τζουν Χο-Μπονγκ, Snowpiercer, με τους Κρις Έβανς, Τίλντα Σουίντον, Τζέιμι Μπελ και Εντ Χάρις, όπου οι μοναδικοί επιζώντες μίας νέας εποχής παγετώνων επιβαίνουν σε ένα τρένο που κινείται συνεχώς (Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, 22.00). Επίσης σε πρώτη προβολή, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν την κομεντί The Best Man Holiday για το reunion μίας παρέας συμφοιτητών, στο OTE CINEMA 1HD την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 21.00. Στο ίδιο κανάλι, θα προβληθεί το blockbuster του Αντουάν Φούκουα Ο Όλυμπος Έπεσε με τον Τζέραλντ Μπάτλερ, τον Άαρον Έκχαρτ και τον Μόργκαν Φρίμαν (Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, 21.00), αλλά και η cult επιτυχία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ Από το Σούρουπο ως την Αυγή με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Χάρβεϊ Καϊτέλ και Τζουλιέτ Λούις (Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, 21.00).

Ενδιαφέρουσες οι επιλογές αυτή την εβδομάδα και στο αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 σε βραβευμένες ταινίες (κάθε μέρα στις 22.00). Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν σε Α΄τηλεοπτική προβολή το βραβευμένο στο Βερολίνο και το Sundance ψυχολογικό δράμα από τη Νορβηγία Στο Σκοτάδι με διευθυντή φωτογραφίας τον Έλληνα Θύμιο Μπακατάκη (Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου) ή το υποψήφιο για ξενόγλωσσο Όσκαρ Omar από την Παλαιστίνη (Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου). Ξεχωρίζουν ακόμη το διάσημο μιούζικαλ των Ρόμπερτ Γουάιζ και Τζερόμ Ρόμπινς West Side Story με την Νάταλι Γουντ και τον Ρίτσαρντ Μπέιμερ που κέρδισε 10 Όσκαρ (Κυριακή 22 Φεβρουαρίου) και το βραβευμένο με 4 Όσκαρ Το Δίκτυο του Σίντνεϊ Λιούμετ με την Φέι Ντάναγουεϊ (Τρίτη 24 Φεβρουαρίου). Εξαιρετική η ερμηνεία της Μαριόν Κοτιγιάρ στο δραματικό Σώμα με Σώμα, που ήταν υποψήφιο για τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάνες (Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου).

Το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ Access 360 World Heritage: Lake Turkana του National Geographic Channel (Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, 18.00) μας ταξιδεύει στη Λίμνη Τουρκάνα, που αποτελεί το κέντρο του ομώνυμου Εθνικού Πάρκου στην Κένυα και έχει αναγνωριστεί από την UNESCO από το 1997 ως τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Στη νέα σειρά Made in America του Travel Channel HD, ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης και φωτογράφος Τζορτζ Μοτζ ταξιδεύει από πόλη σε πόλη ανακαλύπτοντας πώς παράγονται τα πιο χαρακτηριστικά αμερικανικά προϊόντα, από τα μπέργκερ μέχρι τις Κάντιλακ. Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στις 22.00.

Η ώρα των 87ων βραβείων Όσκαρ έφτασε και το E! HD καλύπτει τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες, ζωντανά την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου από τις 00.30, στην εκπομπή Live from the Red Carpet. Μετά την απονομή, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 22.00 η τρομερή ομάδα του Fashion Police, Κάθι Γκρίφιν, Μπραντ Γκορέσκι, Κέλι Όσμπορν και Τζιουλιάνα Ράνσιτς, σχολιάζει τις εμφανίσεις των σταρ.

Η αγαπημένη των παιδιών σειρά κινουμένων σχεδίων Teenage Mutant Ninja Turtles επιστρέφει με νέα επεισόδια στο Nickelodeon, από τις 22 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 13.45.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 26 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

{gallery}13977{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...