Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 496
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4 Δεκεμβρίου 2015 17:20

Mozart in the Jungle, The Odd Couple, Orphan Black s2 στο OTE CINEMA 4HD

Εβδομάδα 4-9 Δεκεμβρίου

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F0e91963b21fe806fc300b9b37c13dd9f XL

Πολλές νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV, απ’ όπου ξεχωρίζουν η τολμηρή κωμωδία Mozart in the Jungle με τον υποψήφιο για BAFTA Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, η βασισμένη στο κλασικό έργο του Νιλ Σάιμον κωμική σειρά The Odd Couple…

Πολλές νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV, απ’ όπου ξεχωρίζουν η τολμηρή κωμωδία Mozart in the Jungle με τον υποψήφιο για BAFTA Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, η βασισμένη στο κλασικό έργο του Νιλ Σάιμον κωμική σειρά The Odd Couple με τους Μάθιου Πέρι και Τόμας Λένον, ο 2ος κύκλος της sci-fi σειράς Orphan Black που έχει κάνει αίσθηση σε Ευρώπη και Αμερική, αλλά και η εξαιρετική μίνι-σειρά Mapp & Lucia με τις Μιράντα Ρίτσαρντσον και Άννα Τσάνσελορ.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν επίσης το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στο μιούζικαλ κάθε Τρίτη βράδυ με το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα να περιλαμβάνει τα αριστουργηματικά West Side Story και Ο Βιολιστής Στη Στέγη.

Στα αθλητικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ευρωπαϊκά ντέρμπι Λάτσιο-Γιουβέντους στην Serie A και ΓκλάντμπαχΜπάγερν Μονάχου και ΒόλφσμπουργκΝτόρτμουντ για την Bundesliga, ενώ στο μπάσκετ τα κανάλια OTE SPORT φιλοξενούν ένα από τα ιστορικότερα ντέρμπι του Ελληνικού μπάσκετ, ΟλυμπιακόςΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ενώ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

Πλούσια δράση από τα ευρωπαϊκά γήπεδα φιλοξενούν και αυτή την εβδομάδα τα αθλητικά κανάλια του OTE TV.

Η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκινάει από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου με την αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του Καμπιονάτο Λάτσιο-Γιουβέντους, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 21.45 από το OTE SPORT 2HD. Με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, το πρωτάθλημα της Bundesliga συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς η αναγεννημένη Γκλάντμπαχ υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπάγερν Μονάχου (16.30, OTE SPORT 3HD), ενώ στις 19.30 στο ίδιο κανάλι η 3η στη βαθμολογία Βόλφσμπουργκ επιδιώκει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την 2η Ντόρτμουντ που με την σειρά της θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο περσινό τελικό στο κύπελλο Γερμανίας. Δυνατό τεστ και για την πρωτοπόρο του Ισπανικού πρωταθλήματος Μπαρτσελόνα που για την 14η αγωνιστική της La Liga αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βαλένθια (5 Δεκεμβρίου, 21.30, OTE SPORT 2HD), ενώ η Ρεάλ υποδέχεται την Χετάφε (5 Δεκεμβρίου, 17.00, OTE SPORT 2HD) και η Ατλέτικο κοντράρεται εκτός έδρας με την Γρανάδα (5 Δεκεμβρίου, 19.15, OTE SPORT 2HD).

Τα παρκέ των καναλιών OTE SPORT υποδέχονται ένα από τα ιστορικότερα ντέρμπι του Ελληνικού μπάσκετ. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να τρέχουν το ίδιο ρεκόρ έχοντας 7 νίκες και 1 ήττα καθιστώντας την μεταξύ τους αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ιδιαίτερα σημαντική για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τέλος της σεζόν που θα σημάνει και πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα προβληθεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 19:00 στο OTE SPORT 4HD.

Η ΑΕΚ, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ετοιμάζει τις βαλίτσες για μια ακόμα σπουδαία αναμέτρηση που θα κρίνει το μέλλον της στα ευρωπαϊκά παρκέ. Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup, σε απευθείας μετάδοση από το OTE SPORT 4HD στις 19.00, Χάποελ Ιερουσαλήμ και ΑΕΚ διεκδικούν μία θέση για τους 32 της διοργάνωσης.

Πολλές νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο κανάλι OTE CINEMA 4HD του OTE TV. Την αρχή κάνει η κωμική σειρά The Odd Couple με τους Μάθιου Πέρι και Τόμας Λένον, στο ρόλο δύο ανδρών που αναγκάζονται να μοιραστούν το ίδιο διαμέρισμα μετά το διαζύγιό τους (Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 22.00) και στις 22.30 ξεκινάει ο 1ος κύκλος της τολμηρής κωμικής σειράς Mozart in the Jungle με τον υποψήφιο για BAFTA Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στον ρόλο ενός νεαρού διευθυντή ορχήστρας που ταράζει τα νερά της κλασικής μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης. Την ίδια μέρα στις 23.00 αρχίζει ο 2ος κύκλος της υποψήφιας για Χρυσή Σφαίρα sci-fi περιπέτειας Orphan Black με τους Τατιάνα Μάσλανι, Ντίλαν Μπράις και Τζόρνταν Γκάβαρις, ενώ μία μέρα μετά, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 22.00, η νέα μίνι-σειρά Mapp & Lucia με την Μιράντα Ρίτσαρντσον και την Άννα Τσάνσελορ εξετάζει την κοινωνική αντιπαλότητα μεταξύ 2 γυναικών στη δεκαετία του ’30.

Η εβδομάδα με τις πρεμιέρες νέων σειρών στο ΟΤΕ CINEMA 4HD κλείνει με την προβολή της δραματικής μίνι σειράς, Life in Squares (Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 22.00) για τη στενή σχέση των αδελφών Βανέσα Μπελ και Βιρτζίνια Γουλφ.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE CINEMA 1HD ξεχωρίζουν η θρυλική -και υποψήφια για Όσκαρ- κωμωδία του Μπλέικ Έντουαρντς Ο Ροζ Πάνθηρας με τον αξεπέραστο Πίτερ Σέλερς (Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 21.00), το cult -και υποψήφιο για 3 Όσκαρ- Star Trek: Η Ταινία με τους Λέοναρντ Νίμοϊ, Γουίλιαμ Σάτνερ και Τζορτζ Τακέϊ (Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 18.00), αλλά και η εκρηκτική κωμωδία Μόνο Χίλιες Λέξεις με τον Έντι Μέρφι, στη ζώνη Sunday Blockbuster(21.00).

Οσκαρικές ταινίες και μιούζικαλ μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο OTE CINEMA 2. Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η κωμωδία μυστηρίου Bugsy Malone του Άλαν Πάρκερ,με την βραβευμένη με Όσκαρ Τζόντι Φόστερ, η οποία αφηγείται την ιστορία του διαβόητου γκάνγκστερ, έχοντας ως βασικό καστ μόνο παιδιά, ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος του καναλιού στα μιούζικαλ την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου (19.20 & 22.00) θα προβληθούν το αριστουργηματικό West Side Story, αλλά και η οσκαρική ταινία O Βιολιστής Στη Στέγη.

Στη νέα σειρά του Discovery Science HD, Strip The Cosmos, ξεδιπλώνεται ο εντυπωσιακός και ανεξερεύνητος κόσμος του διαστήματος (Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 22.00), ενώ η δημοφιλής και υποψήφια 6 Emmy σειρά ντοκιμαντέρ MythBusters του Discovery Channel, επανέρχεται με νέο κύκλο επεισοδίων και νέα τολμηρά πειράματα από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 20.00.

Η σειρά ντοκιμαντέρ Shackleton, για τον Έρνεστ Σάκλτον έναν από τους σπουδαιότερους εξερευνητές του 20ου αιώνα (παρά τα 3 καταστροφικά ταξίδια του στην Ανταρκτική), θα προβληθεί στο National Geographic HD την Κυριακή 6 και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου (19.00).

Ταξιδέψτε σε έναν εξωπραγματικό κόσμο φωτιάς και πάγου στην κορυφή του μεγαλύτερου ηφαιστείου της Αμερικής, μέσα από τη νέα σειρά του Nat Geo Wild HD Wild Yellowstone. Ο ακραίος αυτός τόπος βρίσκεται σε υψόμετρο 3.200 μέτρων στα Βραχώδη Όρη και δοκιμάζει τις αντοχές των άγριων ζώων.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στο παιδικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του χριστουγεννιάτικου animation Frozen in Time (17.10), αλλά και αυτή του Frozen Fever (18.25) στο Disney Channel.

{gallery}16116{/gallery}

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 27 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...