11/01/2016

Σάρωσαν οι σειρές του ΟΤΕ ΤV στην 73η απονομή των Golden Globes

Γράφτηκε από: N.D

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν στην απονομή των 73ων Χρυσών Σφαιρών, που πραγματοποιήθηκε εχθές, οι ξένες σειρές που προβάλλονται στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA και τα άλλα κανάλια με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ ΤV, αποσπώντας 9 βραβεία σε συνολικά 11 κατηγορίες. Στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής, Κωμικής και Μίνι σειράς νικητές αναδείχθηκαν το Mr. Robot, το Mozart in The Jungle και το Wolf Hall αντίστοιχα, που προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν στην απονομή των 73ων Χρυσών Σφαιρών, που πραγματοποιήθηκε εχθές, οι ξένες σειρές που προβάλλονται στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA και τα άλλα κανάλια με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ ΤV, αποσπώντας 9 βραβεία σε συνολικά 11 κατηγορίες. Στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής σειράς, Καλύτερης Κωμικής σειράς και Καλύτερης Μίνι σειράς νικητές αναδείχθηκαν το Mr. Robot, το Mozart in The Jungle και το Wolf Hall αντίστοιχα, που προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA.

Το ανατρεπτικό Mr. Robot του Σαμ Εσμάιλ απέσπασε επίσης Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού ρόλου σε σειρά/μίνι σειρά/τηλεταινία για την ερμηνεία του Κρίστιαν Σλέιτερ, ενώ η τολμηρή κωμωδία για την σκηνή κλασικής μουσικής της Νέας Υόρκης Mozart in The Jungle χάρισε στον πρωταγωνιστή της Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά. Επίσης, το The Affair συνέχισε τη νικηφόρο πορεία του και φέτος, με την Μάουρα Τιέρνεϊ να παίρνει Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου ρόλου σε σειρά/μίνι σειρά/τηλεταινία.

Ο Τζον Χαμ για ακόμα μία χρονιά έφυγε με τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά για την ερμηνεία του στη δραματική σειρά Μad Men (Sundance Channel HD), ενώ οι 2 σειρές του FOX, American Horror Story:Hotel και Empire απέσπασαν από 1 βραβείο η κάθε μία με μεγάλες νικήτριες την Lady Gaga και την Ταράτζι Πίντα Χένσον στις κατηγορίες Α’ Γυναικείου Ρόλου σε μίνι σειρά και Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά αντίστοιχα.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.