Skip to main content
1 Φεβρουαρίου 2016 17:08

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

8b47d01ad3fcc609cfc9dc1a65fe4040 XL bd0b23e1

Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Φεβρουάριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες. Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. Πρεμιέρα ταινίας
Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 18:10. Αυτό τον μήνα το Disney Channel παρουσιάζει…Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Φεβρουάριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.


Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ

Πρεμιέρα ταινίας

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 18:10

Αυτό τον μήνα το Disney Channel παρουσιάζει την πρεμιέρα της νέας Disney Channel Original ταινίας, H Aόρατη Αδερφή Μου

Δύο τοπ αστέρες της Disney, η Rowan Blanchard (Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο) και η Paris Berelc (Πρώτες Βοήθειες για Υπερήρωες), έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αυτή την υπέροχη νέα ταινία. Βλέπουμε τι συμβαίνει όταν το επιστημονικό πείραμα της έφηβης Κλίο πάει πάρα πολύ στραβά και ένα λάθος της κάνει την αδερφή της τη Μόλυ αόρατη! Μπορεί η Κλίο να σώσει την κατάσταση και να πάρει πίσω την αδερφή της;

Μην χάσετε την εκπληκτική πρεμιέρα της ταινίας H Aόρατη Αδερφή Μου την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 18:10.

Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir

Πρεμιέρα σειράς

Καθημερινές από τις 8 ως τις 25 Φεβρουαρίου στις 16:45

Το Φεβρουάριο έχουμε την πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας σειράς του Disney Channel. Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir κάνoυν πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και συνεχίζουν τις καθημερινές έως τις 25 Φεβρουαρίου στις 16:45.

Η σειρά λαμβάνει χώρα στο σύγχρονο Παρίσι και επικεντρώνεται σε μία έφηβη κοπέλα, τη Μαρινέτ και τον κρυφό της έρωτα, το συμμαθητή της Άντριεν. Όταν το κακό εμφανίζεται στο Παρίσι, η Μαρινέτ μεταμορφώνεται σε Ladybug, ενώ ο Άντριεν μεταμορφώνεται σε Cat Noir – αλλά κανείς από τους δύο δε γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του άλλου. Μαζί, είναι ένα ζευγάρι που πολεμάει το έγκλημα και προστατεύουν το Παρίσι από το μυστηριώδη κακό Χoκ Μοθ και το ακούμα του.

Η συναρπαστική νέα σειρά Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Νoir κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και συνεχίζει τις καθημερινές έως τις 25 Φεβρουαρίου στις 16:45.

ΛΙΒ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙ: ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ

Πρεμιέρα επεισοδίων

Τις Πέμπτες από τις 4 Φεβρουαρίου στις 18:25

Η σειρά Λιβ και Μάντι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς του Disney Channel και τον Φεβρουάριο συνεχίζουμε με περισσότερα επεισόδια της τρίτης σεζόν τις Πέμπτες από τις 4 Φεβρουαρίου στις 18:25.

Στο επεισόδιο με τίτλο Το SPARF κι οι Ρούνι (την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 18:25) η Μάντι και ο Ντίγκι προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον στη διασκέδαση σε ένα μουσικό φεστιβάλ ενώ η Λιβ προσπαθεί να βοηθήσει την Άντι να ξεπεράσει τον χωρισμό της.

Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Λιβ και Μάντι ξεκινάει τις Πέμπτες από τις 4 Φεβρουαρίου στις 18:25 στο Disney Channel.

ΒΙΟΛΕΤΑ: ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ

Πρεμιέρα επεισοδίων

Καθημερινές ως τις 12 Φεβρουαρίου στις 17:10

Η τρίτη σεζόν της Βιολέτα συνεχίζει αυτόν τον μήνα με επεισόδια πρεμιέρας τις καθημερινές ως τις 12 Φεβρουαρίου στις 17:10.

Αυτή η σεζόν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η δεύτερη σεζόν, όπου η Βιολέτα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινότητα, τον έρωτα και την καριέρα της στο τραγούδι. Επιπλέον, ένα νέο επεισόδιο της σειράς που εξετάζει όλα τα θέματα γύρω από την Βιολέτα, με τίτλο Αγαπώ τη Βιολέτα, θα παίξει ακριβώς πριν την ταινία την Παρασκευή 5 και 12 Φεβρουαρίου στις 18:00.

Επεισόδια της τρίτης σεζόν της Βιολέτα θα παίζουν τις καθημερινές ως την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 17:10.

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Ειδική προβολή

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 11:25

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από όλους εμάς στο Disney Channel! Για να γιορτάσουμε την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, έχουμε μία ποικιλία από ρομαντικά επεισόδια από τις αγαπημένες σειρές των θεατών την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 11:25.

Οι φαν μπορούν να γιορτάσουν με επεισόδια γύρω από την αγάπη από δημοφιλείς σειρές και ταινίες. Δείτε την Τζέσι να ερωτεύεται και να παντρεύεται. Ρωτήστε ξανά την μεγάλη ερώτηση: Όστιν και Άλι– Θα γίνει ή όχι; Και στο Η Παραλία των Εφήβων : Η Ταινία και το Η Παραλία των Εφήβων ακολουθήστετην ιστορία δύο νεαρών σέρφερς που βρίσκουν τον έρωτα όταν μαγικά παίρνουν μέρος σε μιούζικαλ ταινίας.

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το Disney Channel την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 11:25.

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Πρεμιέρα επεισοδίων

Τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου από τις 18:25

Οι Πέμπτες στο Disney Channel είναι το μέρος για να δείτε τα νέα επεισόδια αγαπημένων σειρών.

Αυτό το μήνα έχουμε πρεμιέρα για τα Τζέσι, Λιβ και Μάντι, Δεν το Έκανα Εγώ και Όστιν και Άλι από τις 18:25 ως τις 20:30 κάθε Πέμπτη.

Μη χάσετε τις πρεμιέρες της Πέμπτης στο Disney Channel από τις 18:25 ως τις 20:30 κάθε Πέμπτη όλο τον Φεβρουάριο.

Η ΓΚΟΛΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ

Πρεμιέρα σειράς

Δευτέρα 13 έως Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 10:25

Η ολοκαίνουρια σειρά Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι ξεκινά στο Disney Junior αυτό το μήνα, με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 13 έως και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 10:25.

Η ψυχαγωγική σειρά καρτούν ακολουθεί τις περιπέτειες της Γκόλντι και του αρκούδου , του καλύτερού της φίλου μετά το περίφημο “περιστατικό με τον χυλό” στο παραμύθι Η Ξανθομαλλούσα και τα Τρία Αρκούδια. Ελάτε μαζί μας σε περιπέτειες με αυτό το ζευγάρι κολλητών και μερικούς από τους διάσημους φίλους τους. Άραγε η Κοκκινοσκουφίτσα θα μοιραστεί τη διάσημη κόκκινη κάπα της; Τα μαγικά φασόλια του Τζακ λέτε να βοηθήσουν το Αρκουδάκι να γίνει μεγάλο και δυνατό– και άραγε, μπορεί να μείνει ο Χάμπτι Ντάμπτι ολόκληρος; Μάθετε τα όλα στο Disney Junior.

Συντονιστείτε για ολοκαίνουρια επεισόδια Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι από τη Δευτέρα 13 έως και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 11:25 στο Disney Junior.

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΡΩΙΝΑ

Ειδική προβολή

Κάθε μέρα για όλο τον Φεβρουάριο στις 08:05

Ξεκίνα την ημέρα σου μαγικά με τα Παραμυθένια Πρωινά καθημερινά τον Φεβρουάριο στις 08:05 στο Disney Junior!

Συντονιστείτε καθημερινά, για μαγεμένες ιστορίες από αγαπημένους ήρωες. Ζήστε όλη την διασκέδαση με την Σοφία και της καλεσμένες της, Σταχτοπούτα, Άριελ και Μπελ, επισκεφτείτε τη Χώρα του Ποτέ με τον Τζέικ και την παρέα του ή περπατήστε τον δρόμο με τα κίτρινα τούβλα παρέα με τη Μίννι στο ειδικό επεισόδιο της Λέσχης του Μίκυ Ο Μάγος της Ζάλης

Μην χάσετε τα Παραμυθένια Πρωινά στο Disney Junior καθημερινά από τις 08:05 πμ.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;

Ειδική προβολή

Τα Σαββατοκύριακα για όλο τον Φεβρουάριο στις 10:25

Ετοιμάστε την βαλίτσα σας και ακολουθήστε μας σε μια μεγάλη περιπέτεια στο Disney Juniorverse κάθε Σαββατοκύριακο αυτό τον Φεβρουάριο!

Αλλά, μπορείς να μαντέψεις πού θα πάμε; Μήπως πετάξουμε πάνω από την έρημο με τον Αλαντίν; Μήπως κάνουμε κούνια σε μια Χαβανέζικη ξαπλώστρα με την Λίλο και τον Στιτς; Μήπως εκτοξευθούμε στα αστέρια με τον Μάιλς, ή μήπως επισκεφθούμε το μαγικό βασίλειο της Εντσάνσια; Μείνετε συντονισμένοι μέσα στην εβδομάδα καθώς θα εμφανίζονται στοιχεία για την τοποθεσία του μονοήμερού μας ταξιδιού! Στη συνέχεια, ελάτε μαζί μας το πρωινό του Σαββάτου για την μεγάλη αποκάλυψη… Μην ξεχάσετε τα διαβατήριά σας!

Επιβιβαστείτε και επισκεφτείτε όλους τους προορισμούς του Disney Juniorverse τα Σαββατοκύριακα στις 11:25 πμ

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Τα Σάββατα για όλο τον Φεβρουάριο στις 16:25

Υπάρχει ένας καινούριος βασιλιάς στην πόλη… Και καταφθάνει με βρυχηθμούς στο Disney Junior σε δύο απίθανες ταινίες, ως μέρος της Σαββατιάτικης περιόδου ταινιών αυτόν τον Φεβρουάριο.

Η δεύτερη και η Τρίτη ταινία του μύθου του Βασιλιά των Λιονταριών, ο Βασιλιάς των Λιονταριών: Το βασίλειο του Σίμπα και Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 1½, έρχονται στο κανάλι μας το Σάββατο 6 και 13 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Συντονιστείτε και δείτε τον Σίμπα να κυβερνά τώρα το Περήφανο Βασίλειο με τη βοήθεια των παλιών του φίλων Τιμόν και Πούμπα αλλά και της νέας του οικογένειας.

Δείτε τις ταινίες τα Σάββατα στις 16:25 και σε επανάληψη τις Κυριακές στις 13:50 όλο τον Φεβρουάριο στο Disney Junior. Χακούνα Ματάτα!

Τα Μυστήρια Της Λίμνης Duh’reka

Πρεμιέρα Επεισοδίων

Καθημερινά ως την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 08:10

Η πιο περίεργη, η πιο εκκεντρική κατασκήνωση που έγινε ποτέ επιστρέφει αυτό το μήνα με νέα επεισόδια Τα Μυστήρια της Λίμνης Duh’reka στο Disney XD καθημερινά ως την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 08:10

Στο πρώτο από αυτά τα επεισόδια, Nαι’Βρήκα! την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, καθώς κυνηγάει έναν σκίουρο, ο Σώγιερ απορροφάται στον εγκέφαλό του και επιστρέφει σούπερ έξυπνος!

Μην χάσετε τις περιπέτειες του ΜακΓκι, της Γκρέτσεν και του Σκουίρτ που συνεχίζονται στα ολοκαίνουργια επεισόδια Τα Μυστήρια Της Λίμνης Duh’reka καθημερινά ως την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 08:10.

Πρώτες Βοήθειες για Υπερήρωες: ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
Ειδική προβολή και Πρεμιέρα Επεισοδίων

Τις Κυριακές από τις 14 Φεβρουαρίου στις 10:20

Καθώς η δεύτερη σεζόν Πρώτες Βοήθειες για Υπερήρωες φτάνει στο τέλος της, οι φαν μαθαίνουν τις απαντήσεις σε πολλά σημαντικά ερωτήματά τους όπως, θα μάθει ο Όλιβερ ποιος είναι ο Κύριος Τρόμος; Τι θα απογίνει το Αρκτούριον; Και ποιος είναι ο πατέρας του Άλαν;

Δείτε όλα τα επεισόδια που έχουν βγει ως τώρα τις από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 10:20, με αποκορύφωμα την πρεμιέρα του διπλού σπέσιαλ επεισοδίου Η Μητέρα Όλων των Κακών (την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12:00) που παρουσιάζει τον Όλιβερ εσωτερικά μπερδεμένο καθώς συνοδεύει την μητέρα του στον γάμο της, καθώς ο Καζ και η Σκάηλαρ παλεύουν να προστατεύσουν το Αρκτούριον από τους κακούς που ελκύει.

Ανακεφαλαιώστε και στα 12 τελευταία επεισόδια αυτής της σεζόν της σειράς Πρώτες Βοήθειες για Υπερήρωες από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 10:20 ως την προβολή του φινάλε της σεζόν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12:00.

ΟΙ ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ: TOΠ ΔΕΚΑ -AΝΤΑΜ

Ειδική προβολή

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 12:00

Συντονιστείτε στο Disney XD την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 12:00 για το τελευταίο από τις εκδηλώσεις μας στις οποίες ένας από τους χαρακτήρες του διαλέγει τα δέκα αγαπημένα του επεισόδια από την σειρά.

Ως τώρα ο Λίο, ο Τσέης, ο Ντέβενπορτ και η Μπρι έχουν κάνει την παρουσίασή τους, και είναι η σειρά του Άνταμ. Είναι μια πανδαισία παρακολούθησης για τους φανς της σειράς Οι Βιονικοί Μου Φίλοι!

Μπορείτε να δείτε Οι Βιονικοί Μου Φίλοι: Τοπ Δέκα- Άνταμ την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου από τις 12:00 έως τις 16:25.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ

Καθημερινά όλο τον Φεβρουάριο στις 09:00, 13:45 και 18:35

Συντονιστείτε στο Disney XD καθημερινά όλο τον Φεβρουάριο στις 09:00, 13:45 και 18:35 για να δείτε τους καλύτερους μασκοφόρους υπερήρωες στο Disney XD.

Κάθε αφιέρωμα θα περιέχει τρία επεισόδια, και το κάθε ένα θα περιέχει έναν μεγάλο υπερήρωα όπως ο Σπάιντερμαν, ο Κάπτεν Αμέρικα ή ο Νταρθ Βέιντερ. Υπάρχει κάτι για όλους!

Γι’αυτό, λάβετε μέρος στο Καρναβάλι: Πάρτυ Με Μάσκες καθημερινά στις 09:00, 13:45 και 18:35 για μία εντυπωσιακή γιορτή υπερηρώων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...