Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 | 18:09

"The Paradise", πρεμιέρα στην ΕΡΤ2 την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου

Καθημερινά στις 20:00 στην ΕΡΤ2

Από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα στις 8 το βράδυ, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την υπέροχη νέα δραματική σειρά εποχής «The Paradise». Η σειρά, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην ευτυχία των κυριών» (Au bonheur des dames), είναι παραγωγής BBC 2012-2013 και...
Από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα στις 8 το βράδυ, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την υπέροχη νέα δραματική σειρά εποχής «The Paradise».

Η σειρά, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην ευτυχία των κυριών» (Au bonheur des dames), είναι παραγωγής BBC 2012-2013 και αποτελείται από δύο κύκλους των οκτώ επεισοδίων ο καθένας. To «The Paradise», μέσα από την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας από τη βρετανική επαρχία, σκιαγραφεί ένα κομμάτι της αστικής τάξης στα τέλη του 19ου αιώνα, που επιδιώκει να ανέλθει μέσω του εμπορίου.

Πρωταγωνιστούν οι Τζοάνα Βάντερχαμ, Έμαν Έλιοτ, Στίβεν Γουάιτ, Μπεν Ντάνιελς, Σόνια Κάσιντι, Ελέιν Κάσιντι, Μάθιου ΜακΝόλτι, Ντέιβιντ Χέιμαν, Φιν Μπάριντζ, Πίτερ Γουάιτ.

Η σειρά μεταδόθηκε από το BBC One, σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά στη ζώνη primetime.
Το μουσικό θέμα της σειράς απέσπασε τα βραβεία Music+Sound Awards International 2013 & 2014 και ήταν υποψήφιο στα Primetime Emmy Awards 2015.
Η πλοκή, οι ηθοποιοί και η όλη ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Άλλη μία βρετανική σειρά, που ήρθε για να μας καταπλήξει.

Υπόθεση: Η Ντενίζ Λόβιτ είναι μια νεαρή κοπέλα από την επαρχία, πολύ καλλιεργημένη, που εμφανίζεται στην πόλη Νιούκαστλ με την ελπίδα να δουλέψει στο μαγαζί υφασμάτων του θείου της. Όμως, αμέσως αντιλαμβάνεται ότι ο θείος της δεν μπορεί να την προσλάβει ως υπάλληλο γιατί έχει χάσει τους περισσότερους πελάτες του από το πολυκατάστημα «The Paradise», το πρώτο πολυκατάστημα που άνοιξε στη χώρα. Η λειτουργία του έχει μειώσει την πελατεία των μικρών επιχειρήσεων, μεταξύ αυτών και του καταστήματος υφασμάτων του θείου της. Η Ντενίζ, η οποία αναγκάζεται κι αυτή να πιάσει δουλειά στο «The Paradise», γοητεύεται όχι μόνο από τις προκλήσεις της νέας εποχής και τον κόσμο της χλιδής, αλλά και από τον δυναμικό και γοητευτικό ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος, Τζον Μόρεϊ.


Από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 20:00, θα έχετε καθημερινό «ραντεβού», στην ‪‎ΕΡΤ2‬…

Αναλυτικά τα επεισόδια της νέας σειράς, την εβδομάδα 29.02 – 04.03.2016:

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/02/2016, στις 20.00

(Α΄ κύκλος). Επεισόδιο 1ο. Η Ντενίζ προσπαθεί να επιβιώσει στη νέα θέση της στο πολυκατάστημα «The Paradise», ένα λαμπερό πολυκατάστημα σε μια ακμάζουσα πόλη της βικτωριανής εποχής. Ταυτόχρονα,‭ ‬‬κεντρίζει‭ ‬ ‭‬το‭ ‬ ‭ενδιαφέρον‭ ‬ ‭ ‬του‭ ‬ ‭ ‬Μόρεϊ,‭ ‬ ‬του χαρισματικού ιδιοκτήτη του «The Paradise». Ο Μόρεϊ έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την επέκταση του πολυκαταστήματος, αλλά με τι κόστος;‭

ΤΡΙΤΗ 01/03/2016, στις 20.00

(Α΄ κύκλος). Επεισόδιο 2ο. Όταν ο Σαμ καταφτάνει για να βοηθήσει έναν πελάτη, μια παρεξήγηση απειλεί όχι μόνο την καριέρα του, αλλά και τη φήμη του «The Paradise». Ο‭ ‬‬ενθουσιασμός‭ ‬κυριαρχεί‭ όταν‭ ‬‬ανακοινώνεται‭ ‬μια προαγωγή, προκαλώντας ταραχή στη δεσποινίδα Όντρεϊ και δίνοντας στην Ντενίζ μια ευκαιρία να λάμψει στα μάτια του Μόρεϊ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02/03/2016, στις 20.00

(Α΄ κύκλος). Επεισόδιο 3ο. Μια‭ ‬συγκλονιστική‭ ‬ανακάλυψη‭ ‬στο‭ ‬‭‬τμήμα‭ ‬των Γυναικείων Ενδυμάτων προκαλεί εντάσεις στο κατάστημα. Για να δοκιμάσει τα συναισθήματα του Μόρεϊ, η Κάθριν κυνηγά κάποιον άλλον άντρα. Η δεσποινίς Όντρεϊ απαγορεύει στην‭ ‬‬Ντενίζ‭ να‭ ‬παρουσιάσει‭ οποιαδήποτε‭ ‬ιδέα‭ ‬‬της, αναγκάζοντάς την να χρησιμοποιήσει όλη της την πονηριά.‭

ΠΕΜΠΤΗ 03/03/2016, στις 20.00

(Α΄ κύκλος). Επεισόδιο 4ο. Η‭ ‬δεσποινίδα‭ ‬Όντρεϊ‭ ‬παρουσιάζει‭ ‬μια‭ μυστηριώδη ασθένεια που προκαλεί ‭αντιπαλότητα μεταξύ της Ντενίζ και της Κλάρα. Η Κάθριν απολαμβάνει την επίδραση που έχει ο Πίτερ στη‭ ‬ ζωή‭ ‬ της. ‭ ‬Είναι, όμως, αυτό ‬αρκετό για‭ ‬ να ‭ ‬διώξει από‭ ‬ ‭το μυαλό της κάθε σκέψη για τον Μόρεϊ;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/03/2016, στις 20.00

(Α΄ κύκλος). Επεισόδιο 5ο. Ο γείτονας‭ ‬του Μόρεϊ εκπληρώνει‭ ‬τη φιλοδοξία του ‭να εργαστεί στο «The Paradise», δημιουργώντας προβλήματα πάσης φύσεως εντός του πολυκαταστήματος. Οι νέες εμπνεύσεις της Ντενίζ ενοχλούν κάποιους, ενώ η Κάθριν φτάνει στα άκρα για να κερδίσει την προσοχή του Μόρεϊ.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στον ιστότοπο της ΕΡΤ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 7 ημέρες.

Τέλος, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε επανάληψη το βραδινό επεισόδιο, την επόμενη μέρα στις 4 το απόγευμα.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Inverto Twin High Gain

Η αγορά σήμερα

20-02-2017

Inverto Twin High Gain

Είναι γνωστό στους περισσότερους ότι το καλύτερο LNB της εταιρίας Inverto και ένα από τα καλύτερα της αγοράς, είναι το γνωστό High Gain, το οποίο παρουσιάζει υψηλή ευαισθησία σχεδόν σε όλο το δορυφορικό φάσμα συχνοτήτων, κάτι που το καθιστά ιδανικό για εύκολες λήψεις. Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία έλλειψη στο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Τεύχος 102

22-02-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το νέο τεύχος στο μεγαλύτερο του μέρος κινείται στον αστερισμό της τηλεόρασης υπερυψηλής ευκρίνειας UHD. Πρώτα απ’ όλα, θα βρείτε σχετικό αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια UHD. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο δορυφόρος παραμένει η πλέον αξιόπιστη πηγή για όλους όσους έχουν κάνει επένδυση σε TV τεχνολογίας 4Κ. Ταυτόχρονα στο ίδιο άρθρο θα βρείτε και τα κανάλια του νέου πρότυπου DVB-S2X. Επειδή το πρότυπο DVB-S2X, είναι ειδικά σχεδιασμένο για δορυφορικές εκπομπές UHD, κάναμε ένα ειδικό άρθρο για αυτό, ώστε όλοι να γνωρίζεται γιατί ακριβώς επιλέχθηκε αυτό το πρότυπο για την διαμόρφωση των δορυφορικών εκπομπών υπερ-υψηλής ευκρίνειας. Σε επίπεδο ειδησε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved